Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Ninja Saviors: Return of the Warriors 25 Temmuz'da Çıkacak

 
Geliştirici Taito, The Ninja Saviors: Return of the Warriors'ın (Japonya'da The Ninja Warriors: Once Again adıyla biliniyor) 25 Temmuz'da dünya genelinde PlayStation 4 ve Nintendo Switch için dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
PlayStation 4 ve Nintendo Switch fiziksel sürümlerinin dağıtımcılığını Strictly Limited Games üstlenecek. Fiziksel sürümlerin çıkış tarihi henüz belli değil.
 
The Ninja Saviors: Return of the Warriors, 1994 yılında Super Nintendo için çıkan The Ninja Warriors Again'in reboot'u. Klasik 2D side-scrolling beat ’em up oyununun reboot'u yeni grafikler, iki yeni oynanabilir karakter, yeniden kaydedilmiş bir soundtrack, iki oyunculu yerel co-op desteği ve daha fazla özellik ile iyileştirilmiş.

Oyunun yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
The Messenger'ın Ücretsiz DLC'si Picnic Panic Yayımlandı Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri NightWolf'tan İlk Görsel Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız