Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Messenger New Game+ Güncellemesi Yayınlandı

 
Sabotage Studio, ninja temalı aksiyon platform oyunu The Messenger için yeni bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme oyuna New Game+ modu ve kontrolleri yeniden atama gibi kalite iyileştirmeleri getiriyor.
 
New Game+ modu oyunu %100 ilerleme ile tamamlayan oyuncuların kilidini açtığı tüm geliştirmeler ile birlikte yeni bir oyuna başlamasına imkan sunuyor. New Game+ modunda alınan hasar ve boss'ların sağlıkları arttırılmıştır. New Game+ modu birden fazla kez başlatılabilir ancak her bir yeni kayıt dosyası açıldığında alınan hasar ve boss'ların sağlıkları daha da artacaktır.
 
Jukebox özelliği ayrıca eklendi.
 
The Messenger şu anda Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Sabotage Studio, Kinda Funny Games'in 8 Aralık'ta düzenleyeceği canlı yayında The Messenger için "bazı güzel büyük haberler" olacağının sinyalini verdi. Canlı yayın Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak ve Twitch üzerinden izlenebilecek.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
SteamWorld Dig 2 Xbox One için Çıktı Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Let’s Go, Eevee! İlk Hafta Satışları Üç Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız