Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Medium Hikaye Fragmanı

 
Geliştirici Bloober Team, psikolojik korku oyunu The Medium için hikaye fragmanı yayınladı.

The Medium'da oyuncular "Gerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada birden yaşayan bir medyumun rolünü üstleniyor. Rahatsız edici düşlerinizde bir çocuğun öldürüldüğünü gördükten sonra yıllar önce akıllara durgunluk veren bir trajedinin yaşandığı terk edilmiş bir otele doğru yola çıkıyorsunuz. Orada zor soruların cevaplarını aramaya başlıyorsunuz. Her iki dünyaya da erişebilen bir medyum olarak daha geniş bir perspektife sahipsiniz ve daha fazlasını görerek diğer insanların kavradığı tek bir basit gerçek olmadığını anlayabiliyorsunuz. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, her şeyin bir de öteki yönü vardır."

Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ve Silent Hill'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka'nın bestelediği "ikili" oyun müzikleri içerecek.

Noel döneminde Xbox Series ile PC için çıkacak ve Xbox Game Pass'e de dahil olacak.

Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Medium Bloober Team psikolojik korku oyunu Xbox Series X PC Xbox Game Pass
God of War Tasarımcısı, Metroid Prime 4 Geliştiricisine Katıldı Doom Patrol 3. Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.9.2020 18:24:15

0
J.Lopez'in Cell diye eski bir filmi vardı. Biraz ona benzettim.

BSC Misafiri

24.9.2020 15:17:53

0
İlk gösterdiklerinde first person sanmıştım oyunu meğer zaten Silent Hill gibi third person muş, süper oldu bu game pass ile ilk günden oynarız

BSC Misafiri

24.9.2020 15:17:50

0
bu sene Amnesia Rebirth ile birlikte en çok merak ettiğim oyunlardan birisi. Amnesia'yı geçen gün satın aldım bunu da Gamepass'te oynarım çıktığı gün eklenecekmiş.

BSC Misafiri

24.9.2020 15:04:58

0
Güzel ve gizemli duruyor üstüne bir de Akira Yamaoka var zaten, Silent Hill gibi bir kamera açısından da oynanabiliyor olsa keşke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Medium
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız