Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Sabine Wren Karakteri Olacak Gibi Duruyor

 
Disney+'a özel olarak yayınlanan The Mandalorian dizisi geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı ve oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Dizinin ikinci sezonda nasıl bir konu işleyeceği ve finalde görünen Darksaber'ın nasıl bağlanacağı merak ediliyor.
 
Son günlerde çıkan söylentilere göre, Sabine Wren karakterinin ikinci sezonda dizide olacağı düşünülüyor, hatta canlandıracak kişi de profesyonel güreşçi Sasha Banks. Sabine Wren'in, diziye bu sezon katılan Ahsoka Tano karakteriyle arasında Ezra Bridger sayesinde oluşan bir bağ olduğu biliniyor. Aynı zamanda Sabine Wren, Darksaber'ın önceki kullanıcılarından biri.
 
Darksaber'ı Sabine Wren'den sonra kullanan kişi Bo-Katan Kryze, ondan sonra kullanan kişi de ilk sezonda gördüğümüz Gideon.
 
Eğer bir ertelenme olmazsa ikinci sezonun Ekim 2020'de yayınlanması bekleniyor. İkinci sezonda Darksaber'a odaklanılacak gibi duruyor. Daha önce kullananlara baktığımızda da sanki sezonun bir bölümünden sonra Darksaber'ı başroldeki Mandalorian kullanacak gibi duruyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney the mandalorian ikinci sezon oyuncular ne zaman sabine wren darksaber
Oynaması Ücretsiz Motokros Oyunu Dirt Bike Unchained iOS ve Android için Çıktı The Elder Scrolls VI'dan Haber Almak için Epey Bir Zaman Beklememiz Gerekecek

BSC Misafiri

11.5.2020 17:31:30

+1
Bi ben kaldım 2. sezonda oynamıyacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız