Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Mandalorian'ın 2. Sezonuna Jamie Lee Curtis Katılabilir

 
Disney'in Disney+ için hazırladığı Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu şu anda yapım aşamasında. Tarih ilerledikçe de yeni söylentiler ve yeni detaylar ortaya çıkıyor.
 
Making Star Wars'un haberine göre popüler oyuncu Jamie Lee Curtis, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda yer alacak. Bunun sadece bir söylenti olduğunu hatırlatalım. The Mandalorian'ın ilk sezonu için neredeyse hiçbir söylenti haber çıkmamıştı. Dizi yayınlanana kadar Baby Yoda ile ilgili bir şey görülmemişti.
 
Dizinin ikinci sezonunda dahil olacak oyuncular şimdilik şu şekilde: Rosario Dawson(Ahsoka Tano), Michael Biehn(Bounty Huter). İkinci sezonda büyük bir ihtimalle Baby Yoda ve Darksaber hakkında daha fazla detay öğreneceğiz. İkinci sezonun, bir ertelenme olmazsa bu yılın sonlarında yayınlanması bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney
Edgar Wright, Set My Heart to Five'dan Uyarlanan Filmin Yönetmenliğini Yapacak GWENT: The Witcher Card Game için Journey Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız