Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Mandalorian Dizisi First Order'ın Kuruluşunu Açıklayacak

 
2019 yılının son ayları Star Wars hayranları için gerçekten dolu dolu geçecek. The Force Awakens ile başlayan son üçlemenin son filmi, Star War Jedi: Fallen Order ve Disney + için yapılan The Mandalorian dizisi. bu 3 yapıma baktığımızda ise hayranların en umutlu olduğu yapım The Mandalorian gibi duruyor.
 
The Mandalorian dizisinden detaylar yavaş yavaş paylaşılmaya başlandı. İlk fragmanı Disney'in D23 Expo etkinliğinde görmüştük. Dizinin geçeceği zaman aralığını biliyorduk ancak konusunu tam olarak bilmiyorduk. The Mandalorian dizisi son üçlemede gördüğümüz First Order'ın başlangıç hikayesini bize anlatacakmış. The Force Awakens'ı izledikten sonra hepimiz bu kurulan First Order'ın nasıl ve ne zaman kurulduğunu merak etmiştik ve anlaşılan The Mandalorian dizisiyle bu konudaki merakımızı gidermiş olacağız.
 
Başrolünde; Narcos, Game of Thrones ve Kingsman gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Pedro Pascal var. 8 bölümden oluşacak dizi ise 12 Kasım 2019'da Disney+'ta erişilebilir olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot the mandalorian başlangıç tarihi disney+ pedro pascal first order
Trials of Mana 24 Nisan 2020'de PS4, Switch ve PC için Çıkacak Super Kirby Clash Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız