Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Long Dark'ın Türkçe Yaması Yayınlandı


    Hinterland Games'in ilgi çeken hayatta kalma oyunu The Long Dark için geçtiğimiz günlerde bir çeviri aracı yayınlanmıştı. Okurlarımızdan Orhan Emir Çiçekmekik de çeviri aracını fırsat bilerek The Long Dark'ı Türkçe'ye uyarlamış.
 
    Hızlıca yayınlanması için uğraşıldığından dolayı oldukça kısa bir çalışmanın sonucu olan The Long Dark Türkçe yaması Steam Workshop'taki yerini aldı. Yamanın Workshop sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunda karşılaşacağınız çeviri hatalarını da yine aynı sayfa üzerinden Orhan Emir'e iletebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Long Dark Hinterland Studios Survival Bağımsız Indie PC
Ready at Dawn: The Order 1886'yı 5 Saatte Bitirmek İmkansız S.K.I.L.L. Special Force 2 İçin 5 Aylık Turnuva Takvimi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Roinless~

31.12.2015 13:25:20

0
Her ne kadar İngilizce biliyor olsam da oyunu Türkçe oynamak daha başka olacak, çok iyi bir haber.

Guest-7ADF8CF23

30.12.2015 20:11:03

0
emek için çok teşekkürler.bende aldım nasıl oynayacağım diyordum

Dewilmacry.

16.2.2015 23:10:26

0
Çok sevindirici bir haber , ellerinize sağlık. @Hunglasxx Oyun gerçekten çok keyifli sıkılmadan saatlerce oturuyorsunuz başında,en çok beğendiğim yönüde yapımcıların oyunla sık sık ilgilenip güncellemesi ve her güncellemede üstüne çok şey katmaları. Umarım istedikleri satış rakamına ulaşırlar.

Hunglasxx

16.2.2015 20:38:05

+2
yer verdiğiniz için öncelikle teşekkürler. oyuna her güncelleme geldiğinde yayınlanan çeviri aracına da güncelleme geliyor. böylelikle ben de güncelleme geldikten en geç bir-iki gün sonra onu da türkçe'ye çeviriyorum. ancak en önemli şey sizin yardımlarınız oluyor bu konuda. zira benim pek başına saatlerce oturup test etme imkanım olmuyor. o yüzden gördüğünüz her hatayı veya göze hoş gelmeyen kelimeyi bana bildirmeniz gerekiyor ki tüm hataları hızlıca giderelim. hata gördüğümde direk ufak ufak yüklemeler halinde çeviriyi güncelliyorum. yani kısacası bundan sonra top oyuncularda. steam workshop'tan veya direk steam'den bana ulaşıp hataları bildirebilirsiniz.

Wabbajack

16.2.2015 19:16:35

0
Emeğin için teşekkürler sürekli güncelleme geliyor oyuna umarım sıkıntı olmaz

einhander

16.2.2015 18:23:51

0
sevındırıcı haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Long Dark
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız