Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Long Dark'ın Senaryo Modundan İlk Video ve Detaylar Geldi!


      Hayatta kalma oyunlarının en iyi örneklerinden olan ve soğuğu iliklerinize kadar hissetiren The Long Dark, bildiğiniz gibi şimdilik sadece hayatta kalma moduna sahip olsa da oyunun bir de senaryo modu bulunacak. Geliştirici ekip Hinterland, bu senaryo moduna ait ilk detayları yeni bir videoyla beraber paylaştı.
 
      The Long Dark'ın senaryo modunda pilot Will Mackenzie ve Dr. Astrid Greenwood olarak oynayacağız. Yayınlanan videodan anladığımız kadarıyla bu iki karakter, karanlığa batmış bir dünyada birbirini bulmaya çalışacak. Hinterland'ın kurucusu Raphael van Lierop yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
 
 
"Erken Erişim'deki başarımız bizlere daha mantıklı bir hayatta kalma deneyimi için oyuncu kitlesinin bulunduğunu gösterdi. Oyuna eklediğimiz kaynaklar, The Long Dark'ın evrenini genişletmeye devam ettikçe, hikaye anlatımı hevesimizi devam ettirmemize yardımcı olacak. The Long Dark'ın geleceğini çok parlak görüyor ve oyuncularımızla uzun süreli bir ilişki düşünüyoruz." 

       Belirtilene göre senaryo modunun %25-30'u yeni mekanlarda geçecek. Ayrıca sandbox modundaki oyuncuları deliye çeviren kalıcı ölüm sistemi de yerini checkpoint sistemine bırakacak. Son olarak Aralık ayında oyunun sandbox moduna Timberwolf Dağı adlı yeni bir mekan, iple tırmanma mekaniği, survival log'u, istatistik ekranı gibi yenilikler gelecek.
 
      2016'nın ilkbahar mevsiminde yayınlanacak senaryo modu için IGN tarafından yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Long Dark Hinterland Studios Survival Bağımsız Indie PC
Elite: Dangerous-Horizons Yeni Bir Videoyla Oyunculara Sunuldu The Witcher 3'ün Türkiye'deki Satışlarıyla İlgili Ayrıntılı Açıklamalar Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hunglasxx

16.12.2015 21:40:59

+1
buradan da söyleyeyim, eğer çıktığında destek sunulursa senaryo modu türkçe olacak tarafımdan çevrilerek. donanımhaber forumlarında ilgili konuyu bulup ayrıntılara ulaşabilirsiniz ^^

pofpor01

16.12.2015 15:34:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: wizkhalifa1903
quote:

Orjinalden alıntı: tomasson85 Gökhan'dan seri bekliyoruz.
Ben artık BSC' den seri beklemeyi bıraktım.
Ben de oyun muhabbetlerini bıraktım. Eskiden çok olurdu.

wizkhalifa1903

16.12.2015 13:03:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: tomasson85 Gökhan'dan seri bekliyoruz.
Ben artık BSC' den seri beklemeyi bıraktım.

tomasson85

16.12.2015 10:26:16

0
Gökhan'dan seri bekliyoruz.

esqhia

16.12.2015 02:55:31

0
Oyun harika,muhteşem,sizi içine çekiyor ve bırakmıyor ama bir o kadar da deli ediyor. 1-Açsınız,yemek yemeniz lazım.Bir çok seçeneğiniz var. 2-Zehirlendiniz.İlaç ya da bitki çayı içebilirsiniz,seçeneğiniz var. 3-Donuyorsunuz.Seçeneğiniz var. 4-Ateş yakacaksınız.Seçeneğiniz var. 5-Ayağınızı ya da bileğinizi burktunuz.İster ilaç alın ister dinlenin seçeneğiniz var. Neyse uzatmayayım ve beni deli eden noktaya geleyim. Kurt ya da ayı saldırdı,kan kaybediyorsunuz!!! Yok arkadaş seçenek yok.Tek çaren bandaj kullanmak.İyi de bandaj doğada bulunmuyor ki! Oyun hep hazır olan ve doğada bulabileceklerin şeklinde bir denge sunarken,bu konuda seni çaresiz bırakıyor.Aylarca yaşadığın oyunda göz göre göre ölüyorsun ve hiçbirşey yapamıyorsun.Neden? bandaj yok. Dışarı çıkmadan nasıl yaşayalım ey hinterland. Bandaj dışında başka bir çözüm var da biz mi bilmiyoruz???

Kalradyalı

16.12.2015 01:15:57

0
Bahsi geçen güncelleme geldi bugün haberiniz olsun: http://hinterlandgames.com/the-long-dark-sandbox-update-to-tm/ Şu oyun cidden çok iyi bir oyun ancak co op veya multi düşünülse çok daha harika olabilirdi. 2-8 kişilik server açıp hardcore modda arkadaşınla beraber hayatta kalmak muazzam olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Long Dark
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız