Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Liar Princess and the Blind Prince 12 Şubat 2019'da PS4 ve Switch için Çıkacak

 
Yayıncı NIS America, The Liar Princess and the Blind Prince'in Kuzey Amerika ve Avrupa'da 12 Şubat 2019'da PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ormanın derinliklerinde yalnız bir kurt şarkı söylüyor. Bu güzel sesin büyüsüne kapılmış meraklı bir prens, kendisini kör eden kurdu bulmak ve kurdu korkutup kaçırmak için şarkının sesini takip ediyor. Prens görme duyusunu geri getirmek için prenses ile birlikte bir yolculuğa çıkıyor, ancak bu peri masalında her hediyenin bir bedeli vardır.  
 
İçindeki Canavarı Serbest Bırak – Kör prensin tedavisini bulmak için kurt ve prenses arasında geçiş yap. Tehlikelerle dolu bu ormanda dikkatli ol, kör bir prens her şeyi gören bu ormanda hayatta kalamaz.

Canavar Gücü Keskin Zeka ile Tanışıyor – Çeşitli engeller kurdun gücünü gerektirirken, diğerleri de prensesin zekasını gerektirecek. Pek çok tuzak ve tehlikeli engellerin olduğu bu macerada, ikisi de hedeflerine güvenli bir şekilde ulaşabilecek mi?

Unutulmuş Bir Masalın Kaybolan Sayfaları – Her bir taç yaprağı kurt ve prens tarafından paylaşılan hatıraların bir parçasını oluşturur. Yolculuğunuz boyunca bu taç yapraklarını toplayın ve dostluğun, sevginin ve kaybın canlı bir hikayesini resmedin. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Aragami: Shadow Edition Switch Versiyonu 2019'a Ertelendi Sphinx and the Cursed Mummy, The Book of Unwritten Tales 2 ve The Raven Remastered Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız