Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda Wii U'da Multiplayer Desteği Olabilir


     E3 fuarında Wii U'ya özel olarak geliştirilen The Legend of Zelda oyununu tanıtan serinin yeni yönetmeni Eiji Aonuma bu oyunda multiplayer desteği olabileceğine dair ilk ipucunu verdi. Doğal olarak açıklama üstü kapalı yapıldı.
 
     Hyrule Warrirors adlı oyundaki multiplayer desteğinden söz ettikten sonra Aonuma; Wii U için geliştirilen serinin ana oyunu hakkında şunları söyledi: "Sadece tek kişilik bir deneyimden fazlasını yaptığım bir Zelda oyunundan bahsedersek. Bunu gelecekte, belki de önümüzdeki yıl, göreceksiniz."
 
     Bakalım Nintendo nasıl bir multiplayer (Four Swords gibi bir oyun değil) desteğinin planlarını yapıyor. Kim bilir belki de 3DS için co-op desteğiolan yeni bir Zelda oyunu da gelebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Uncharted 4: a Thief's End'de Her Karakter için Birden Fazla Model Kullanılıyormuş The Witcher 3: Wild Hunt'taki Bulutlar Bile Çok Gerçekçi Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

23.6.2014 12:26:06

0
Kıyamet alameti

BSC Misafiri

22.6.2014 14:28:19

0
Oyun tanıtıldığında her yönüyle ilgi çekiciydi, bu açıklama ile ilginçliği had safhaya ulaştı benim için. İsmi gibi efsane olacağını düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız