Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Breath of the Wild E3 2016 Videosu

   
   E3'ün son konuğu Nintendo da sahne aldı ve ilk olarak merakla beklenen yeni The Legend of Zelda'dan güzel bir video paylaştı.
 
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild adıyla tanıtılan yeni Zelda oyunu 2017 yılında Wii U ve NX için çıkış yapacak. 
 
   Nintendo tarafından yayınlanan The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın E3 2016 videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Forza Horizon 3 için Oynanış Videosu Yayınlandı Pokemon Sun & Moon için Yeni Bir Video Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deadlight54

17.6.2016 11:30:40

0
NX ile birlikte bundle olarak çıksın, hemen alırım. Oyunun dünyasına ve oynanışına hayran kaldım. Change.org'dan kampanya başlatalım, Nintendo Türkiye geri dönsün.

Fingolfin.

16.6.2016 13:11:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Oyunu sanırsam wii u üzerinden göstermişler , E3 2014 sunumundaki NX olabilir arada dağlar kadar fark var az biraz sıkalım dişimizi bende almayı düşünüyorum
Evet, Wii U uzerinden oyunun belli bir bolgesi icinde oynandilar.E3'e giden insanlarda ayni bolge icinde oynama firsatima kavustular.Grafikler bu haliyle gayet iyi, NX'e daha guzel yaparlar mi bilmem ama cok ucurum olmaz arada.NX ile bundle yapsinlar, hemen alicam.

Hoid

16.6.2016 02:46:06

0
Oyunu sanırsam wii u üzerinden göstermişler , E3 2014 sunumundaki NX olabilir arada dağlar kadar fark var az biraz sıkalım dişimizi bende almayı düşünüyorum

Fingolfin.

16.6.2016 01:53:56

+1
Zelda'nin kemik kitlesi baya buyuk olduğundan boyle bir sonuc cikmis olabilir acikcasi ama oyun gercekten guzel duruyor, ki zaten kotu Zelda oyunu da yok benim icin. Ciksa da oynasa, NX muhabbeti yuzunden cikmasi uzadi da uzadi, beklemek zor geliyor, su an cikarsalar NX'i gelecegini bildigim halde, gider alirdim Wii U'yu.NX ile toparlar umarim Nintendo.

Persona_Non_Grata

15.6.2016 20:28:39

0
çıksın hemen alıcam, bu nedir arkadaş süper olmuş yine.

Hoid

15.6.2016 18:29:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Fingolfin. Trailer muhteşem duruyor, dün e3 yayınlarını 3-4 saat takip edebildim, oyunda baya değisikliğe gitmişler ve bu değişikler iyi de olmus gibi geldi.Kılıç ve ok harici artık mızrak, balta ve iskelet kolu gibi bazı değişik yeni silahları alabiliyoruz, ve bu silahların kendi özellikleri var.Etrafta cok fazla toplanabilir şey var, bunlar bize can, stamina gibi şeylerde artı oluyorlar lakin oyunu durdurup bunları yiyebilmemiz sanki biraz işi basitleştirmiş, yarım kalp canın kaldı, durdur ye yiyebildigin kadar, zaten çevrede bir sürü can veren şey duruyor. Skyward Sword'da baya kalkan vardi ama bu onun çok daha ötesinde kalkan sayısına sahip olucak gibi duruyor kesinlikle. Benim izlediğim kısımlarda Dungeon bölümleri yoktu, daha sonra verdiler mi bilmiyorum ama Dungeon dışında içine girip, puzzlelari cözüp, bir ödüle ulaşabilicegimiz Shrinelar vardı, ben 3 tanesini gorebildim, lakin oyun icinde 100'den fazla boyle yer varmis, oynanan Shrinelar alırı basitti ama bunların girişte aldığımız özellikleri nasıl kullananiliceğimizi kavramamızı sağlıyan kısımlar olduğunu düşünüyordum ki, oynayan da ileride cok daha kompleks hala geliceklerini belirtti.Aldığımız runeler ile bulmacaları çözebiliyoruz ve daha sonra dışarıda değişik şekillerde de kullanabiliyoruz, oynadıklarında 6 tane bosluk vardı ve 4 tanesini gorebildim, umarim daha cok rune vardir.Ve shrinelar umarim kendini tekrar etmez. Bastaki yaşlı eleman dışında npc falan göremedik, tabii yıkılmış bir Hyrule'de oynuyoruz ama yerleşim yerleri falan olursa iyi olur kesinlikle.Surekli dusman yeri görmek bayıcaktır bir yerden sonra.Twilight Princess'den 12 kat büyük bir haritası poduğunu okudum bir yerlerde, baya büyük duruyor zaten. Oyundan bahsederken sürekli özgürlük ve keşfetme üzerinde durdular, bakalım, bir Zelda hayranı olarak ben baya heyecanlandım.
Dostum buyur .
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Fingolfin.

15.6.2016 16:37:43

+1
Trailer muhteşem duruyor, dün e3 yayınlarını 3-4 saat takip edebildim, oyunda baya değisikliğe gitmişler ve bu değişikler iyi de olmus gibi geldi.Kılıç ve ok harici artık mızrak, balta ve iskelet kolu gibi bazı değişik yeni silahları alabiliyoruz, ve bu silahların kendi özellikleri var.Etrafta cok fazla toplanabilir şey var, bunlar bize can, stamina gibi şeylerde artı oluyorlar lakin oyunu durdurup bunları yiyebilmemiz sanki biraz işi basitleştirmiş, yarım kalp canın kaldı, durdur ye yiyebildigin kadar, zaten çevrede bir sürü can veren şey duruyor. Skyward Sword'da baya kalkan vardi ama bu onun çok daha ötesinde kalkan sayısına sahip olucak gibi duruyor kesinlikle. Benim izlediğim kısımlarda Dungeon bölümleri yoktu, daha sonra verdiler mi bilmiyorum ama Dungeon dışında içine girip, puzzlelari cözüp, bir ödüle ulaşabilicegimiz Shrinelar vardı, ben 3 tanesini gorebildim, lakin oyun icinde 100'den fazla boyle yer varmis, oynanan Shrinelar alırı basitti ama bunların girişte aldığımız özellikleri nasıl kullananiliceğimizi kavramamızı sağlıyan kısımlar olduğunu düşünüyordum ki, oynayan da ileride cok daha kompleks hala geliceklerini belirtti.Aldığımız runeler ile bulmacaları çözebiliyoruz ve daha sonra dışarıda değişik şekillerde de kullanabiliyoruz, oynadıklarında 6 tane bosluk vardı ve 4 tanesini gorebildim, umarim daha cok rune vardir.Ve shrinelar umarim kendini tekrar etmez. Bastaki yaşlı eleman dışında npc falan göremedik, tabii yıkılmış bir Hyrule'de oynuyoruz ama yerleşim yerleri falan olursa iyi olur kesinlikle.Surekli dusman yeri görmek bayıcaktır bir yerden sonra.Twilight Princess'den 12 kat büyük bir haritası poduğunu okudum bir yerlerde, baya büyük duruyor zaten. Oyundan bahsederken sürekli özgürlük ve keşfetme üzerinde durdular, bakalım, bir Zelda hayranı olarak ben baya heyecanlandım.

BSC Misafiri

15.6.2016 14:24:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kennnn Bu Wii U sürümünde mekanlar oldukça boş görünüyor o zayıf sistemde yapabilecekleri bu kadar, olabildiğince düzgün çalışsın diye görsellerden kısabildikleri kadar kısmışlar. bizi tabi ki ilgilendiren oynanış ve NX sürümü. En azından dürüst davranıp oyun Wii U'da neyse onu göstermişler.
E3 Yayını izledinmi bilmiyorum ama 20 dk pokemon oynayıp geri kalan yayın boyunca oyunu oynadılar ayrıca boş olmasının sebebi oyunun yıkılmış hyrule de geçmesi

simbolmina

15.6.2016 11:56:30

0
Yalnız dün 6 saat falan zelda oynadılar herhalde. Başka şeyler gösterdiler mi?

aLdacTrack

15.6.2016 11:21:18

0
Nintendo Nx'i zaten merak ediyordum bu oyunu gördükten sonra merakım daha da arttı. Çok rahatlatıcı, sevimli bir oyun olmuş.

Tam35tr

14.6.2016 23:23:55

0
Çok güzel büyülendim. Sanat eseri olmuş resmen aşağıda bir arkadaşın yorumunu yapacaktım bende shadow of the colossus havası aldım oyunun girişinden. Millet scorpio ve neo yu konuşsun benim gönlüm NX'te :) Eski sürüm xbox one ve ps4 ile zaten oyunları oynarsın bir şekilde ama NX'in çok farklı güzel bir tecrübe olacağını düşünüyorum. Nintendonun rekabetçi olmayan,kendini Microsoft ve Sony'den ayıran o eğlenceli kafasını seviyorum. Kişisel görüşüm özel oyun konusunda en başarılı firmadır benim gözümde. Sonra tabi ki Sony gelse de Nintendonun yeri ayrı gerçekten saygılar :)

Etheror

14.6.2016 23:08:22

0
Videoyu izlerken resmen ruhum dinlendi. Çok güzel gerçekten. :)

redoracle

14.6.2016 22:23:36

+2
Adamlar sanat eseri yapıyorlar resmen,her ne kadar rpg tarzından çok hoşlanmasamda oyuna adım atınca bi daha çıkmak istemeyecekmişim gibi duruyor. Valla ne sony ne microsoft kendi yapım oyunlarında Nintendo'ya rakip olabilirler,diğer firmalardan çok farklı bir boyutta adamlar böyle eskiden capcom vardı ama oda eskisi gibi değil pek,sega vardı göçtü gitti. Hiçbiri ölmesin tabi ki ayrı konu,herbiri farklı tarzlarda çok güzel oyunlar kattılar oyun kültürünün gelişmesinde payları büyük,zaten eskisi gibi oyunlar da çıkmıyor hem kalite hem sayı fazlalığı olarak,elimizdekilerin kıymetini bilelim.

pofpor01

14.6.2016 22:04:29

+1
Güzel bir oyun olur inşallah. Videonun ilk saniyeleri aklıma Shadow of the Colossus'u getirdi. Dağ etekleri, ıssız alanlar... Ortalarında da Nino Kuni aklıma geldi. Müzik ve yaratıklarla mücadele... Oyun güzel olunca insanın aklına güzel anılar geliyor.

BSC Misafiri

14.6.2016 21:58:29

+1
Lan R.I.P Sony And Microsoft'u Trollüğüne Söyledim Bunu Anlayamıyorsanız Benim Sorunum Değil. Nintendo Twitch Yayınını İzleseydiniz Sohbette R.I.P COD, R.I.P GOW4, R.I.P BF1,R.I.P ASSASSIN'S CREED Yazanı Vardı. Ülkemiz Ne Kadar Laf Sokmaya Meraklı Bir Ülke Olmuş Anasını.

TheStarBox

14.6.2016 21:15:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri R.I.P SONY AND MICROSOFT
Sony i kimse öldüremez, ama biz microsoft u geberttik dün gece.
Hangi departmandasın kardeş?
acilen misafir mesaj sisteminin kapatılması gerek.

Hoid

14.6.2016 21:12:36

0
NX de nasıl gözükecek acaba şuan ki haline bile bayıldım masal gibi oyun yapmış nintendo .

Chirrut Imwe

14.6.2016 21:12:01

0
Tek kelime ile sanateseri.

Kennnn

14.6.2016 21:08:29

0
Bu Wii U sürümünde mekanlar oldukça boş görünüyor o zayıf sistemde yapabilecekleri bu kadar, olabildiğince düzgün çalışsın diye görsellerden kısabildikleri kadar kısmışlar. bizi tabi ki ilgilendiren oynanış ve NX sürümü. En azından dürüst davranıp oyun Wii U'da neyse onu göstermişler.

Wayward Son

14.6.2016 20:50:46

+13
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri R.I.P SONY AND MICROSOFT
Sony i kimse öldüremez, ama biz microsoft u geberttik dün gece.
Hangi departmandasın kardeş?

BSC Misafiri

14.6.2016 20:47:53

0
Hahhaah bazı arkadaşlar R.I.P sony demiş sadece gülüyorum :) :) ")

BSC Misafiri

14.6.2016 20:47:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri R.I.P SONY AND MICROSOFT
Sony i kimse öldüremez, ama biz microsoft u geberttik dün gece.

fazliboz

14.6.2016 20:33:57

0
nx e mükemmel bir açılış yapabilir bu oyun

Wayward Son

14.6.2016 20:33:38

+8
Allah'ını seven ülkeye Nintendo distribütörü atsın.

alsndnz

14.6.2016 20:24:59

0
Hero of time"in sonunu anlatmazsa kirilirim

v. Persie

14.6.2016 20:21:27

0
Bu ne abi bir anda oyun bolluğu başladı. Hangisine para yetecek?

BSC Misafiri

14.6.2016 20:10:35

0
R.I.P SONY AND MICROSOFT

avoidablehawk

14.6.2016 20:06:45

0
Tek kelimeyle "Mükemmel"
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız