Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part I'in PC Sürümü Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog tarafından daha önce Playstation konsolları için sunulmuş olan aksiyon macera oyunu The Last of Us Part I'in PC sürümü ertelendi. Oyun daha önce planlanan 3 Mart çıkış tarihinden 26 Mart'a ertelendi. The Last of Us'ın PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden oyunculara sunulacak.
 
Ekip erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Mart başından Mart sonuna doğru ertelenen The Last of Us Part I PC için ekip çeşitli açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar içerisinde şu ifadeler yer alıyor: " Hemen mevzuya giriş yapalım: Başlangıçta The Last of Us Part I PC sürümünün 3 Mart tarihinde çıkış yapacağını duyurmuştuk. Ancak çıkış tarihini sadece birkaç hafta ileriye almaya karar verdik. Şimdi oyun 28 Mart'ta piyasaya sürülecek.
 
Özellikle son birkaç haftadır The Last of Us'a gösterilen sevgi ve desteğin etkisiyle resmen şaşkına döndük. Dizi uyarlamasına olan hayranlığınızı işitmek ve beğendiğinizi sosyal medyada göstermek, stüdyomuzun yaklaşık on yıl önce oluşturduğu dünya ve karakterlerin ne kadar önemli olduğunu bizlere hatırlatıyor. Biz burada hem yeni ve hem de eski takipçilerimiz için bir şeyler yapmak istiyoruz.
 
Birçoğunuz zaten PlayStation 5 konsolunda The Last of Us Part I ile hikayenizi tamamladınız. Şimdi ise sıra PC platformuna geldi. Sizlere en iyi oyun deneyimini sunmak için birkaç haftanızı istiyoruz. Naughty Dog ekibine gösterdiğiniz destek ve coşkunuz için teşekkür ediyoruz. Yakında The Last of Us Part I'in PC sürümü hakkında daha fazla detay paylaşacağız."
 
The Last of Us Part I şu anda PlayStation 5 için mevcut. Oyun ayrıca Steam ve Epic Games mağazasında ön siparişlere açık. Ön sipariş fiyatı ise 599 TL.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc The Last of Us™ Part I
Steam'de Bu Hafta Öne Çıkan indirimler: CoD, Crysis ve Daha Fazlası It Takes Two Satmaya Devam Ediyor: 10 Milyon Satış Sayısına Ulaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.2.2023 09:10:09

+1
erteleme nesline hoş geldiniz

BSC Misafiri

4.2.2023 09:10:03

0
Kısa bir süre bir şey olmaz, olur o kadar. Merakla beklediğim bir oyun.

BSC Misafiri

3.2.2023 22:51:09

0
Ay sonuna ertelendiği için çok bir sorun olarak görmedim ben açıkcası. Cyberpunk 2077 'in ilk çıkış gününde patlamasından sonra oyuncular bu tür şeylere göz yummaya başladı umarım oyun geliştiricileri bunu kötüye kullanmaya başlamazlar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us™ Part I
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız