Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II Önümüzdeki Ay Madrid Oyun Haftası'nda da Gösterilecek

 
Resmi İspanyol PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamaya göre, The Last of Us Part II Madrid Oyun Haftası'nda oyunculara gösterilecek.

Ne gösterileceğine dair bir bilgi yok muhtemelen yeni fragman veya oynanış videosu yayınlanacaktır. Fakat oynanabilir olmayacak. Sadece Medievil Remake, Dreams, Concrete Genie, Nioh 2 ve Predator: Hunting Grounds oynanabilir olacak. Ayrıca etkinlikte Death Stranding ile ilgili bir sunum yapılacağı da doğrulandı.

Madrid Oyun Haftası 3 - 6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.
 
Madrid Oyun Haftası'ndan önce, 24 Eylül tarihinde Los Angeles, Kaliforniya'da The Last of Us Part II'den yeni haberlerin paylaşılacağı bir medya etkinliği düzenlenecek.

The Last of Us Part II PlayStation 4 için duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli değil.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Yuji Naka Square Enix'te Yeni Bir Aksiyon Oyunu Üzerinde Çalışıyor 5. Nesil Pokemonlar, Pokemon GO'ya Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Persona_Non_Grata

20.9.2019 03:57:09

+2
Sende adam işini yapmasın istiyorsun ya ,işci sınıfını yedirtmem bu adamın işi boş yapmak.

SOLID SNAKE

20.9.2019 00:47:08

+6
Boş yapma.

Metal-Gear

19.9.2019 22:38:18

+2
Tamam hadi selametle. [:'(]

İdrak İstimlak

19.9.2019 21:20:52

0
Yine bir mutlak sıfır repliği, bilmiyorum beni kaç defa blokladı? Benim bildiğim bir defa bloklar geçersin, bir daha okumazsın, bir defa ne kadar çelişki içinde olduğu, yalan söylediği buradan belli...

Guest-AEF248198

19.9.2019 21:08:37

0
İlgili haberler çıkınca sürekli altına aynı tarzda yorum yazmam sizi niye ilgilendiriyor? Aynı şeyi yazıyorsam o da benim keyfim bir sıkıntın varsa bak 4 paragraf döşedim hepaini anlattım, blokla geç. Seni biraz objektif görüyordum ama bu yorumundan sonra siz de pek farklı gelmediniz. Popüler kültürden kasıt sizin zevkiniz değil maalesef kaliteyi konuşuyoruz yoksa bana ne senin zevkinden, benim zevkim ve yorumlatımda seni ilgilendirmez muhattabı sen değilsin. Buralar Ps fnaboyşarının tekelinde değil zaten. Gördüğüm kadarıyla. Benim yorum hep aynı tarzdaysa sizin yorumlarınız çok mu farklı? Hatta yorumlarınızın çoğu benim hakkımda benimle diyalog kurmak zorsa beni konuşmayı kesin o zaman. Adama bak ya hrp aynı tarzda yorum yapıyormuşum okuma kardeş o zaman, konuşma benim hakkımda. Dikkat çekmeye çalıştığım tarzda yorumlarınızı da lütfen yazmayın bir daha insanları zan altında bırakamazsınız. Hadi kardeş iyi geceler.

İdrak İstimlak

19.9.2019 20:47:47

+2
Bu çocuğun bir şeyi beğenmesi mümkün değil, çünkü beğenisi ile cebi arasına sıkışmış her şeyden önce. Daha TloU'da ne anlatıldığını, oyunu neyin güzel yaptığını anlayamamış, şimdi böyle dar görüşlü birine antagonist, protagonist nedir bunu anlatamam. Böyle birine MGS serilerindeki absürdlüğü, ilk oyundaki Pyschomantis'in nasıl yenildiğini, memory kartı okumasını, ikinci oyunda Raiden'ın aslında, Raiden olup olmadığını, üçüncü oyunda The End'in bir süre sonra bekledikten sonra öldüğünü, Sorrow'un bizi öldürüşünü, aslında tüm serinin politik bir hiciv olduğunu, soap opera'nın video oyunlarına nasıl tertip edildiğini, balonla tank uçurmayı falan anlatamazsın veya tek başına orduları mahveden Snake'in diz boyu engeli neden aşamadığını da. Bunları anlamak için insanın biraz oyun kültürünün olması gerekir. İşte ekran kartı ve spor bölümünde yaptıkları ortada, herkese aklın sıra ders veren bu zat, aslında en çok derse ihtiyacı olan biri, çünkü burnu çok havada, çünkü kendisine hiç aynada bakamıyor, hemhal olamıyor, empati yapamıyor, kısaca ilgi fakiri bu arkadaşımız böyle yaparak içindeki ilgi muhtaçlığını gideriyor. Kısaca ciddiye alınacak biri değil, tekrar söylüyorum bölümün selameti açısında süresiz bölüm uzaklaştırması alması en hayırlısı. Umarım yöneticiler bu arkadaşı mercek altına alırlar da, bu soruna çözüm bulurlar...

Metal-Gear

19.9.2019 20:16:14

+2
Ben bu oyunların hiç birini popüler olduğu için beğenmiyorum, bana keyif verdiği için beğeniyorum. Eleştiriyor olmanla da alakalı bir problemim yok, benim söylediğim şey farklı, sürekli aynı şeyleri söyleyip sürekli tartışıyor olmanla alakalı yorum yaptım sadece. Hem bu oyunları çoğunluğun seviyor olup sadece senin sevmiyor oluşun bunların kötü olduğu ya da popüler kültürle alakalı olduğu anlamına mı geliyor şimdi?. Ben bir oyunu beğenince neden popüler kültürcü oluyorum da sen beğenmeyince objektif bakan kişi oluyorsun? Senin zevkin başka benimki başka sonuç olarak. Sen kendi beğenmediğin şeyleri popüler kültür sayıyorsun, bunu gerçekte kanıtlayan hiçbir şey yok oysa ki. Senin öz düşüncen bu ve sadece seni bağlar, bense bunu kabul etmiyorum, etmeyince de ben objektif bakamayan PS fanı oluyorum. Ama ben sana sen Xbox fanısın desem hemen çıkışırsın bana. Bak düzgün bir muhabbet kuruyorum ve bir şey soruyorum, PS4 sizin tekelinizde değil diye giriyorsun konuya. Ben sanki PS4'ü savunmaya geçmişim gibi, beğenmiyor oluşundan ötürü sana bir hakaret etsem anlarım tavrını ama ortada öyle bir şey de yok. Düzgün bir diyalog kurmak çok zor yani seninle. O yüzden tartışma ve polemikten öteye gitmiyor işte yorumların. Dile getirince de popülerci PS fanı oluyoruz.

Guest-AEF248198

19.9.2019 19:58:54

0
Bu Ps4 sizin tekelnizde değil benim eleştirdiğim bizim ülkemizdeki fiyat politikasıydı aldım lonsolu oynamadığım özel oyunlarını oynamak için. Uncharted 4'ü beğendim, Last of Us'ı beğenmedim, Mgs serisi herkesin dilindeyken alıp oynayayım dedim oyunun kontrolleri oynanacak gibi değil birde o dünyaya ait olma hissi vermeyen eğreti duran şeyler gördüm. Death Stranding her oyuncunun merakla beklediği oyun ben de bekliyorum. Yeni bir tür yeni bir soluk diyor ama videolarda yürümek, hamallık yapmak dışında ne gördük? Siz isimlere takılmışsınız bugün film dünyasının en iyi yönetmenlerinden birisi kötü film yapamaz mı? Kötü film yaptığında eleştirmiyor muyuz? Mesela ben Godfather'ı çok severim yönetmeni de Francis Ford Coppola demi ama bu yönetmenin beğenmediğim filmleri de var. Nasıl ki Mgs 1 iyiyse aynı yönetmen H. K'nın Mgs 3-4-5'i ben beğenmedim, oyunların eleştirilecek tarafı çok bence. Bu Hideo Kojima'yı sevmediğimi göstermez. Death Stranding gelir, oynarız oyun hakiketen iyidir"ulan adam hakikaten yapmış" deriz, hakkını veririz. Sizlerin en büyük sıkıntısı popüler kültür ne tarafa yönleniyorsa o tarafa yönlenmeniz. Bir şeyin popüler olması onun kaliteli olduğunu göstermez?. The Last Guardian'ı zamanında beklediğimi bilmezsin mesela ama şimdi oyunu almıyorum çünkü internette kontrolleri hakkında kötü yorumlar gördüm hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Last of Us mesela, bugüne kadar izlediğimiz zombi filmleri, dizileri, bir sürü içeriğe yeni ne getiriyor? Aynı hikayeyi alıp dramatize etmişler yeni bir şey yok işte kardeş yok. Üstüne üstelik sıkışık oyun alanına yaptığon oyuna gitmiş crafting koymuşsun bana mantıksız geliyor abi. Ben bunu söylediğim zaman oyundan anlamaz oluyorum. Eğer benim yorumlarından sıkıntısı olan varsa bloklasın abi engel koyan mı var blok butonuna? Terbiyesizliğe, hadsizliğe gerek var mı? Benim hakkımda kötü yorum yazan şahıslara bakıyorum cevap versem ne olur vermesem ne olur, normal hayatında görse ağzını açıp konuşamayacak şahıslar burada bana sallıyorlar, yazıyorlar. Adam bana Microsoft'tan para mı alıyorsun diyor açıyorum bakıyotum profiline baştan aşağı Playstation övmüş durmuş, Sony böyle reklam yapmamıştır ben eleştirince sen böylesin diyor. Buradaki çelişkiyi anladınız umarım. Ben Playstation'da Xbox'da Pc'de Switch'de oyun oynamayı seviyorum onun için aldım ama bu şirketler kalkıp bana bu cihazları binlerce tl'ye satmaya çalışırsa, hiç haketmeyen oyunlara bile fahiş fiyat çekerse orada dur kardeş bugüne kadar yazdıklarımı düşün daha beter eleştiri yaparım.

İdrak İstimlak

19.9.2019 16:16:00

0
Senin senaryo akla yatkın ama arkadaşın ki, akla ziyan. O yüzden artıyı sana veriyorum...

mehmetalpertr

19.9.2019 15:27:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Yorumlarınızı yeni gördüm amacım dikkat çekmek falan değil, bunlar benim düşüncelerim bazılarının acilen bir konsol sevdasından vazgeçip olaylara objektif bakmaları ve bakmanız gerekiyor. Fanboy olan insanlar, olaylara fanı olduğu nesne açısından bakar dünya onun etrafında döner sanar ve karşı bir yorum gördüğünde normal insan gibi tartışmak yerine onu yok etmeye, bitirmeye çalışır ama zamanla haklı olduğumu anlayacaksınız, tıpkı donanım bölümünde olduğu gibi.
Hocam sen kendini tasvir etmişsin. Belki kendin içeriden farkında değilsin ama Xbox markasına olan aşırı bağlılığın onu her fırsatta yerlere göklere sığdıramaman. PS4 almana rağmen PS markasına ve exclusive oyunlarına olan tavrın ve açıklamaların.. Yani sakın yanlış anlama ben 3 defa X360 aldım ( RROD yüzünden ) ilk çıkan Xbox da aldım. XB1 çıktığı zaman onu da almıştım. Ama playstation'u da severim. Nintendo'yu da severim. Ayırım yapmam. Ama dışarıdan bakılınca açık ve net gözüküyor ki sen de aşırı Xbox sevgisi var. Sony'den ise nefret ediyor gibisin. Açıkça daha o kadar güzel Exc oyundan bir tanesini övdüğünü görmedim. Belki yazı ile kendini ifade edemiyorsun kardeşim. Belki biz yanlış anlıyoruz. Ama boşverin gitsin. Yalan dünya kalp kırdığımıza değmez.

Metal-Gear

19.9.2019 14:36:21

+2
Benim tek merak ettiğim şey neden PS4 aldığın, çünkü hiç sevmiyorsun. Ben bir şeyden bu derece haz etmiyor olsam gidip para vermezdim şahsen. Hem oynayıp hem sinire kalıyorsun galiba, kendini paranla mutsuz etmekten başka neye yaradı PS4 senin açından? Kojimanın yeni oyunundan umudun yok ama alıp deneyip göreceğini söylüyorsun mesela. Senin o oyunu beğenmeyeceğin aşikar. Karakterin kafasından ünlem işareti çıkarıp bidonla kamuflaj mekaniği tasarlayaın bir yapımcının yeni oyunu geliyor, bunu yerden yere vuracağın su götürmez bir gerçek, o halde niçin hala harcama yapma planındasın örneğin? Bunların bir mantığı yok işte. Ben örneğin PC donanımları muhabbetini sevmem, öğrenmem gereken şeyleri kullanıcı yorumları, site incelemeleri gibi yerlerden bakarım, işime yarayacak düzeydeki parçayı alırım marka ayırt etmeden. Mesela ben 3D modelleme ve görsel efekt ile uğraşıyorum, bana en iyi render performansını o nesilde kim veriyorsa onu alırım, hiç forumlardaki tartışmalara girmeden. Fanboy olduğunu düşündüğüm birileri ile niye sürekli aynı şeyleri tartışayım, ya da neden beni mutsuz eden bir şeye para verip onu kullanıp kullanıp sonra da forumda mutsuzluğumu dile getirip tekrar başa sarayım? Düşün sene ben puding yemeyi sevmiyorum, ama her gün puding alıp yiyorum ve yok ben bunu beğenmedim diyorum her seferinde. Seninki bundan farksız, hiçbir samimiyeti yok bunun. O halde iki şey mümkün: ya ben pudingi seviyorum ama birilerine nispeten sevmiyormuş gibi yapıyorum, ya da dikkat çekmeye çalışıyorum. İkisinden biri yani. Ben bu yüzden sürekli tartıştığın 2-3 kişiye nisbeten yaptığını düşünüyorum işte. Onlar sana cevap vermese aynı şeyleri yazıp durmazsın belkide. Söyledin geçti gitti çünkü. Onlara da diyorum siz cevap atmazsanız adam duracak diye, onlarda inatla tartışmaya devam ediyorlar. Siz bence grup halinde böyle mutlusunuz hocalar, o halde devam edin.

BSC Misafiri

19.9.2019 14:31:05

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Yorumlarınızı yeni gördüm amacım dikkat çekmek falan değil, bunlar benim düşüncelerim bazılarının acilen bir konsol sevdasından vazgeçip olaylara objektif bakmaları ve bakmanız gerekiyor. Fanboy olan insanlar, olaylara fanı olduğu nesne açısından bakar dünya onun etrafında döner sanar ve karşı bir yorum gördüğünde normal insan gibi tartışmak yerine onu yok etmeye, bitirmeye çalışır ama zamanla haklı olduğumu anlayacaksınız, tıpkı donanım bölümünde olduğu gibi.
Amacın dikkat çekmek hocam. Kıvırmaya gerek yok.

Guest-AEF248198

19.9.2019 07:21:33

0
Yorumlarınızı yeni gördüm amacım dikkat çekmek falan değil, bunlar benim düşüncelerim bazılarının acilen bir konsol sevdasından vazgeçip olaylara objektif bakmaları ve bakmanız gerekiyor. Fanboy olan insanlar, olaylara fanı olduğu nesne açısından bakar dünya onun etrafında döner sanar ve karşı bir yorum gördüğünde normal insan gibi tartışmak yerine onu yok etmeye, bitirmeye çalışır ama zamanla haklı olduğumu anlayacaksınız, tıpkı donanım bölümünde olduğu gibi.

s_demirci_53

18.9.2019 22:49:53

0
Oyunu severek oynadiktan ve ayrıca bir hüzünle bitirdikten sonra bu yorum icin şunları demek isterim bazı yerlerde haklı aslında, bir kasabaya girerken geniş açı ile kasaba ve karakterimiz gösteriliyor ve sonra dar bir koridor içinde yola devam etmemiz isteniyor, bazen dying light’daki gibi çevreyi gezip farklı şeyler görmek istiyor insan, craft olayında da ilerde lazim olurmu acaba diye çantayı doldurup kullanmadığım eşyalarım oldu, oyunun aksiyon ve hikayesine craft pek yakışmıyordu.

İdrak İstimlak

18.9.2019 19:19:51

+2
Cidden aslında ne kadar zor bir durum, insan böyle bir ruh hali ile nasıl mutlu olabilir ki? Git bak ekran kartı bölümünde aynı, spor bölümü aynı, biktirmis artık milleti. İyi bir şey yaptığını sanıyor ama forum üyelerinin nasıl rahmet okuduğunu pek anlamıyor mu, dikkate mi almıyor yoksa anlayamadım. Ancak her iki durumda da kişi için zor bir durum...

Metal-Gear

18.9.2019 18:48:22

+1
Özelden bir diyaloğum olmadı abi ama bakınca anlaşılıyor zaten. Çünkü bak sürekli olarak sadece tartışılan şeyleri tekrar tekrar yazıyor. Eğer amaç fikir belirtmek olsa 1 defa söylersin, hadi 2 ya da 3 defa daha söylersin ve bir daha söylemezsin. Ama mutlak sıfır sürekli olarak hep aynı şeyi söylüyor ve her seferinde de tartışma çıkıyor.

İdrak İstimlak

18.9.2019 17:18:17

+1
Asıl sıkıntı düşünmedigi şeyleri böyle dile getirmesi, bundan bu kadar eminsen onunla bir şekilde diyalog kurduğunu düşünüyorum...

Metal-Gear

18.9.2019 16:38:32

+2
Ben söylüyordum öyle gıcık vermek maksatlı yaptığını ama anlatamıyordum. :D Forumdaki bir kaç kişinin ayar olduğunu gördükçe o da aynı şeyleri söylemeye devam ediyor, gerçek düşünceleri değil söylediği şeyler diye kaç defa söyledim.

mehmetalpertr

17.9.2019 23:34:54

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır İlk oyunu yarıda bıraktım sarmıyor devam eder miyim bilmiyorum. Oyunun en beğendiğim kısmı müzikleri oldu onun dışında zombi türünü bir toplamış ancak belli bir süre sonra yaptıklarımız tekrar ediyor, bunun bir nedeni de sıkışık oyun alanından dolayı, zamanının konsol cihazlarıyüzünden diye tahmin ediyorum mis gibi açık dünya olacak oyun belli bir dar alanda geçiyor. Birde buna kalkıp craft olayını yedirmeye çalışmışlar da dar alanda işlemiyor hamallıktan başka bir şey değil.
Hay Allah iyiliğini versin.. Emi.. Gerçekten versin.. Yani o kadar iyi ol ki o kadar yani.. İnşallah çok iyi olursun.

besttrr

17.9.2019 21:58:24

+3
Oyundan anlamadigini daha guzel belli edemezdin. Tesekkurler.

kataaay

17.9.2019 21:02:23

+1
Bu oyunu da ps5'e çıkaracakları için yeni nesli beklemek daha mantıklı geliyor tam görsel ve performans ile oynayabilmek için

mehmetalpertr

17.9.2019 21:00:19

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Açık dünya last of us istiyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt="">
O ne istediğini biliyor mu ? Açık dünya zombili oyun Day's Gone çıktı işte. Ona da bir sürü şey söyledi. Amaaaaaaaannnn ha deyin geçin.

BSC Misafiri

17.9.2019 20:53:18

+3
Troll arkadaslara takilmayin gitsin sonra takilip gidiyorsunuz yorum kirliliginden baska birsey olmuyor burada. Birakin kim neyi dusunurse dusunsun bu oyunun basarisi ortada zaten ama herkes yuzde yuz sevecek diyede birsey yok o yuzden birakin herkesin gorusu kendinedir takilmayin baskasinin ne dusundugune.

BSC Misafiri

17.9.2019 19:29:19

+10
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır İlk oyunu yarıda bıraktım sarmıyor devam eder miyim bilmiyorum. Oyunun en beğendiğim kısmı müzikleri oldu onun dışında zombi türünü bir toplamış ancak belli bir süre sonra yaptıklarımız tekrar ediyor, bunun bir nedeni de sıkışık oyun alanından dolayı, zamanının konsol cihazlarıyüzünden diye tahmin ediyorum mis gibi açık dünya olacak oyun belli bir dar alanda geçiyor. Birde buna kalkıp craft olayını yedirmeye çalışmışlar da dar alanda işlemiyor hamallıktan başka bir şey değil.
Yok abi.. Sen kesinlikle dikkat çekmek için yapıyorsun artık kabak gibi belli oluyor.

BSC Misafiri

17.9.2019 19:29:10

0
He ya.. Çık artık sahneye de aslanlar gibi görek ne oynayacağımızı ne olacağını.. Dalağım kurudu death stranding ne olacak nasıl olacak diye bilinmezlik ve kargo gibi oynayış videolarından. Gel lan artık :D

Persona_Non_Grata

17.9.2019 19:23:27

+4
Açık dünya last of us istiyor

FCKöln

17.9.2019 19:20:31

+1
Oyunun kendisi hic ama hic ilgimi cekmiyor ama sunacaklari görselligi,özellikle PS5 versiyonunda cok merak ediyorum. Benim icin bu adamlarin tek yapabildigi grafik.

BSC Misafiri

17.9.2019 19:04:16

0
Ambargo kalktıktan sonra oynanış videosu paylaşacaklardır. O yüzden 24'ünde herhangi bir şey paylaşılmazsa sonradan üzülmeyin. Ek olarak önümüzdeki hafta Sony başka bir etkinlik yapacak. Büyük ihtimalle o zaman gösterirler.

Guest-2C5CD639E

17.9.2019 18:39:12

0
Geliyor canımın içi.gönlümün sultanı :)

A r c h A n g e L.

17.9.2019 18:35:57

0
PS4 ve Pro'nun son gücüne kadar kullanacaktır Naughty Dog firması. The Last of Us : Part 2 ilk oyunda olduğu gibi yıllarca adından bahsettirecektir. Media Event Etkinliği - Madrid Games Week - ve sonrasında State of Play'de görülür büyük ihtimal. Elbet çıkış tarihi de kaçınılmaz olabilir. :)

SOLID SNAKE

17.9.2019 18:10:29

+14
Boş yapma.

pislik77

17.9.2019 17:52:17

+4
konsol dünyasını yıkmaya geliyor oyun bu oyunu beğenmeyen bir xboxçı vardı ne yapıyor o gears of mu oynuyor yoksa minecraft mı hahahah

Guest-AEF248198

17.9.2019 17:50:56

+3
İlk oyunu yarıda bıraktım sarmıyor devam eder miyim bilmiyorum. Oyunun en beğendiğim kısmı müzikleri oldu onun dışında zombi türünü bir toplamış ancak belli bir süre sonra yaptıklarımız tekrar ediyor, bunun bir nedeni de sıkışık oyun alanından dolayı, zamanının konsol cihazlarıyüzünden diye tahmin ediyorum mis gibi açık dünya olacak oyun belli bir dar alanda geçiyor. Birde buna kalkıp craft olayını yedirmeye çalışmışlar da dar alanda işlemiyor hamallıktan başka bir şey değil.

İdrak İstimlak

17.9.2019 17:48:16

+2
Yine yargı dağıtmaya geliyor, oyunların efendisi. Diğer konsol firmalarının Sony den bir şeyler öğreneceği oyun, işte bu oyun.

BSC Misafiri

17.9.2019 17:39:20

+1
PS5'te oynayacağım oyunlardan bir tanesi..

BSC Misafiri

17.9.2019 17:39:11

0
24 eylülde gösterilecek oyun içi video ve cıkış tarihi verileceği söleniyor

BSC Misafiri

17.9.2019 17:39:00

0
24 Eylül'deki medya etkinliği gazeteciler için yapılacak, bizim oyunla ilgili materyal görmemiz için 26 Eylül'e kadar (Outbreak Day) beklememiz gerekir gibime geliyor. Ayrıca gazetecilere 3 saat kadar oyunu oynatacaklarmış. Bakalım oyunu ne kadar geliştirdiler.

gamerasi

17.9.2019 17:05:05

0
ilk yayınlanan gameplay videosunu dahi izlemedim. Çıktığında doya doya oynayacağım.

ReflexAction

17.9.2019 17:02:59

+1
24 ünde çıkış tarihli fragman üstünede demo yayınlanıyormuş neyse hayal kurmayalım şimdi

Frantic22

17.9.2019 16:59:45

+1
death stranding'ciler kenara çekilsin goty geliyor. ulan ps2den beri konsol kullanıcısıyım şu oyunla death stranding'i karşılaştırmak bile büyük haksızlık. kojima git kardeşim çimenlere su dök bizi gerçek oyunlarla yalnız bırak.

Persona_Non_Grata

17.9.2019 16:54:01

+2
Geliyor gönlümün efendisi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız