Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part 1 Firefly Edition PC için Ön Siparişe Açıldı

 
 
Sony Interactive Entertainment, PC için The Last of Us Part 1'in Firefly Edition ön siparişlerin verilebileceğini duyurdu. 
 
PS5 oyununun Firefly Sürümü daha önce yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde satılıyordu ve piyasaya sunulduğu iki seferde de stok hızla tükenmişti. Firefly Sürümü, sınırlı sayıda bir SteelBook kutusu ve yeni kapak resmiyle The Last of Us: American Dreams çizgi romanı #1 – #4 içerir. Ayrıca aşağıdaki oyun içi öğelerin kilidini de içerir:
 
- Arttırılmış Üretim Hızı Becerisi
- Artırılmış İyileştirme Hızı Becerisi
- 9 mm Yeniden Yükleme Hızı Artışı Yükseltmesi
- Tüfek Klipsi Kapasite Artışı Yükseltmesi
- Patlayıcı Oklar Oynanış Düzenleyici
- Titreşim Punk Filtresi
- Hızlı Çalışma Modu
- Altı Silah Görünümü: Siyah Altın 9 mm Tabanca, Gümüş Telkari 9 mm Tabanca, Kauçuk Taktik Av Tüfeği, Yontulmuş Meşe Av Tüfeği, Kutup Beyazı Yay, Karbon Siyahı Yay
 
PC için The Last of Us Part I Digital Deluxe Edition ayrıca Steam ve Epic Games Store için ön siparişe açıldı. Ek olarak bu ayın başlarında Sony, The Last of Us Part 1'in PC çıkışını 3 Mart'tan 28 Mart'a erteledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogameschronicle macera pc The Last of Us™ Part I
Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2 için Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı Aksiyon Oyunu TEVI, PS5, PS4, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.2.2023 09:28:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Steam TR fiyatı iyi sayılırda PS3'e kutulu PS4 Pro'ya dijital aldım, PC için almak artık saçma geliyor.. Sanırım hakkımı RE4 Remake'den yana kullanırım, fiyatı bir tık iyi diye üzerine Stalker 2 yapar bu seneyi kaparım.
Hocam zaten aynı oyun hiç gereği yok..

BSC Misafiri

14.2.2023 15:22:55

0
Steam TR fiyatı iyi sayılırda PS3'e kutulu PS4 Pro'ya dijital aldım, PC için almak artık saçma geliyor.. Sanırım hakkımı RE4 Remake'den yana kullanırım, fiyatı bir tık iyi diye üzerine Stalker 2 yapar bu seneyi kaparım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us™ Part I
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız