Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The King of Fighters XV Gelecek Yıla Ertelendi

 
 
Geliştirici SNK, The King of Fighters XV'i önceden planlanan tarihini ileriye aldı. Oyunun böylece 2022 yılına ertelendiğini bildirdi.
 
SNK yapımcısı Yasuyuki Oda, gecikmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: ''The King of Fighters XV'in 2021'de piyasaya sürülmesini bekleyen birçok hayran var. Ancak bu noktada, maalesef oyunun 2022'nin 1. çeyreğinde piyasaya sürüleceğini duyurmak zorundayız.

Başlangıçta ulaşmak için belirlediğimiz gelişim süreci, Japonya'da sürekli artan COVID-19 vakalarından etkilendi. Sonuç olarak ürünün kalitesinin önce gelmesi gerektiğine dair nihai kararı verdik.

Geliştirme ekiplerimiz The King of Fighters XV üzerinde sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. İçtenlikle sabrınızı ve anlayışınızı rica ediyoruz.''
 
The King of Fighters XV için çıkış platformları henüz açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The King of Fighters XV SNK dövüş oyunu
Little Witch Academia: VR Çıkış Tarihi Açıklandı Tell Me Why Haziran Ayına Özel Ücretsiz Oldu

Punisher155

2.6.2021 21:32:55

0
Çok kişiyi mutlu edecek bir oyun değildi, büyük kayıp değil açıkcası oyun o kadar renkli ki göz kanatacak cinstendi de bu oyun zaten tamamlanmış gibi duruyordu bir çok dövüşçü de gameplay trailerları ile açıklanmıştı, cidden ilginç bir karar olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The King of Fighters XV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız