Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The King of Fighters XV 17 Şubat 2022'de Çıkıyor

 
 
Geliştirici SNK, King of Fighters XV'in 17 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu.
 
- The King of Fighters XV Standard Edition: Temel oyunu içerir.
- The King of Fighters XV Day One Edition: Terry “Garou: Mark of the Wolves” DLC kıyafetini içerir 
- The King of Fighters XV Deluxe Edition (Dijital): Temel oyunu ve üç günlük Erken Erişimi içerir. Ek olarak The King of Fighters XV Team Pass 1 (ekip başına üç karakter, toplamda altı karakter içeren “Team 1” ve “Team 2” DLC'sini içerir). Ayrıca “Klasik Leona” kıyafetini bünyesinde barındırır.
 
İlk yayınlandığı 1994 yılından bu yana KOF dövüş oyunları serisi, çekici karakterleri ve benzersiz oyun sistemi ile tüm dünyayı heyecanlandırmaya devam ediyor. Serinin son oyunundan bu yana altı yıl geçti ve şimdi KOF XV gerek grafikleri, gerek sistemleri, gerekse çevrimiçi deneyimiyle kendinden önceki tüm oyunları gölgede bırakıyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The King of Fighters XV SNK dövüş oyunu
Little Nightmares II Enhanced Edition artık PS5, Xbox Series ve PC için Mevcut Valfaris: Mecha Therion Tüm Platformlar için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The King of Fighters XV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız