Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Game'de 27 Ekim Gecesi Cadılar Bayramı Etkinliği

 
      Point Hotel Barbaros'a ait dijital etkinlik merkezi The Game, 27 Ekim Cuma Gecesi kapılarını Halloween için açıyor, hem de herhangi bir giriş ücreti olmadan.
 
     Başta kurumsal şirketler olmak üzere, bireysel gruplara ve oyun severlere kadar oldukça geniş bir kitleye hizmet veren etkinlik merkezi, her yıl düzenlediği konsept partilerle misafirlerine eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor. 27 Ekim Cuma akşamı saat 20:30 itibariyle ikinci kez Halloween Horror Night'ı gerçekleştirecek olan The Game'de dekor ve ambiyans, tamamen gecenin konseptine uygun olarak düzenlenecek. Dj performans, Halloween'e özel makyaj hizmeti ve sürpriz hediyelerin sunulacağı geceye giriş için, misafirler herhangi bir ücret ödemeyecek.
 
      Bu yılki kıyafet konseptini, ''Karanlıklar Ülkesi'' olarak tanımlayan The Game'de kostümlü ve sıra dışı bir gecenin tadını çıkartacak olan eğlence tutkunları, en iyi kostüm seçimi başta olmak üzere belirlenmiş olan birçok kategoride sürpriz hediyeler kazanacak. En iyi kostüme sahip olan davetli Point Hotel Barbaros'da 2 kişilik 1 gece konaklama kazanırken, ikinci ve üçüncü olan davetlilere de Point Hotel ve The Game dahilinde armağanlar sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gears of War 4'ün Ekim Ayı Güncellemesi ve İçerikleri Belli Oldu HyperX FIFA 2018 Turnuvası'na Pascal Nouma Renk Kattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız