Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Flashpoint Paradox Filminde Thomas Wayne Düşünülmüyor

 
DC'nin karmaşıklaşan sinema evreni gittikçe karmaşıklaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Michael Keaton'ın The Flash filminde yaşlı Bruce Wayne'i oynamak için veya Thomas Wayne'i oynamak için görüşmeler yaptığı açıklanmıştı.
 
Görüşmelerin sonucu hala resmi olarak açıklanmadı, ancak The Flash filmi için planlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre yaklaşan The Flash filminde Thomas Wayne rolü düşünülmüyor. Bunun yerine yaşlı bir Batman düşünülüyor ve oyuncu olarak da Michael Keaton düşünülüyor.
 
Böyle bir durumda daha önce Thomas Wayne'i oynayan Jeffrey Dean Morgan'ın akıbeti ne olacak bilinmiyor. Jeffrey Dean Morgan'ın oynadığı bir Thomas Wayne - Batman görmek izleyicilerin oldukça heyecanlandığı bir olaydı, ancak bu durum iptal olacakmış gibi duruyor.
 
Umuyoruz yakında resmi ve anlaşılır bir açıklama yaparlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber The Flashpoint Paradox the flash batman thomas wayne
Minecraft Dungeons'ın İlk DLC'si 1 Temmuz'da Çıkıyor Joel'un Seslendirmeni Troy Baker, Dizideki Joel'u Josh Brolin'in Oynamasını İstiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız