Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Flash Filmi Her Şeyi Sıfırlayacak

 
DC evreninin en önemli karakterlerinden biri olan The Flash'in filminden sonunda yeni detaylar paylaşıldı. 
 
Dün düzenlenen etkinlikte filmin yapımcısı Barbara Muschietti'den filme dair bazı bilgiler açıklaması istendi. Her ne kadar çok fazla şey söylemeye çalışmasa da önemli detaylar paylaşıldı.
 
Söylediğine göre filmde çok fazla karakter bulunacak. Çünkü bu film tüm karakterlerin ve zaman çizelgelerinin arasında köprü görevi görecekmiş ve bu filmin her şeyi sıfırlayacakmış.
 
Geçtiğimiz haftalarda filme iki tane Batman olacağı açıklanmıştı. Belli ki biraz karmaşık bir film olacak ama sanırım DC sinema evrenindeki karmaşıklığı da böyle çözmeye çalışacaklar. 
 
Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton ve Ben Affleck. The Flash filmi 3 Haziran 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the flash vizyon tarihi oyuncular yönetmen bilgiler
Doom Patrol 3. Sezon Onayını Aldı Godfall Özel Sürümleri ve Ön Sipariş Bonusları Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

13.9.2020 14:00:39

+1
Sıfırlanmasına ihtiyacı var evrenin, iyice çorbaya döndü. Bence Zack Snyder's Justice League filmi de bu Flashpoint hareketinin sonucunda oluşmuş olmalı yeni gerçeklik hesabı şeklinde. Çünkü film sinemadaki halinden baya bir farklı olcak gibi gözüküyor şuan için ki ciddiyet anlayışı bile yeterli. Cıvıklık kim ne derse desin DC'nin genel atmosferine yakışmıyor beceremiyorlar da zaten 1-2 karakter ortamı yumuşatmak için espirileriyle barınabilir orası ayrı ama genel atmosfer ciddi ve karanlık olmalı ki DC yapımı bunu gerçekten iyi yapan filmler var gişe başarıları da bunu doğruluyor. Kadrodan gidenlerin hepsi geri geldi gibi gözüküyor pek çıkarım olacağını sanmıyorum evrene bağlı solo filmler gişede güzel işler çıkarıyorlar, evrenin başarısız olması zaten asla oyunculardan kaynaklı olmadı herkes bireysel olarak çok beğenildi ama filmlerdeki kurgu kopukluğu, herşeyi anlatarak kafa karışıklığı yaratılması vb. şeylerden gümledi evren, çünkü insanlar anlamadı filmleri rönesans tablosu gibi şık ama anlaşılmayan sahnelerle dolu filmler oldu. Tek riskli kişi Ben Affleck; devam filmlerine sıcak bakmadığını açıklasa da ikna edilmesi zor olmayacaktır, biraz da onun ikna olması yeni filmlerin başarılı olmasına bağlı adamı destekleyen inanılmaz bir kitle var sosyal medyada. The Batman ve Joker mevzusu zaten evrene asla dahil olmayacakları açıklandı ki filmlerin yönetmenleri böyle bişeyi istemiyor. Uzun lafın kısası The Flash filmi yeni evrenin kapılarını daha kararlı ve adamakıllı açacaktır diye umuyorum soft reboot olcak X-Men gibi, kadroda herkes tamam sözleşmeler de yenilendi Ben Affleck şimdilik tek filmlik olcak gibi gözükse de ikna edilir, adam çok istekli sadece filmlerdeki başarısızlıktan yıldı artık tabi bakılır duruma göre ikna edilemezse onun fiziğine benzer gene çizgiromanlara yakın iri bir Batman bulunur mümkünse Batman Arkham oyunlarına yakın bir profil çizilir biz de sağlık olsun der geçeriz. WB/DC cephesi tüm adımlarını çok dikkatli atmalı net.

Angel of the Lord

13.9.2020 13:14:53

0
Ne kurdular da sıfırlıyorlar ki? Joker filmi bağımsız, suicide squad bağımsız olma yolunda, Batman bağımsız. Flashpoint paradox güzel hikaye ama DC hala temeli sağlam bir evren kuramadı.

RaiTrQ

13.9.2020 11:01:03

+1
Bazıları ben affleck geri döndü diyordu umutluydu ama ben öyle olmadığını anlatmıştım ümitlenmeyin diye bu haberde gösteriyor ki evrenden çıkartacaklar bazı karakterleri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız