Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Flash, Arrow, Supergirl ve DC's Legends of Tomorrow Ortak Bölümlerinden Yeni Video Yayınlandı

The Flash, Arrow, Supergirl ve Dc's legends of tomorrow
 
   Çizgi roman hayranlarının genelde favori kanalı olmaya aday CW önümüzdeki haftalarda yayınlayacağı 4 bölümlük muhteşem ortak ( crossover) bölümleri ile bizleri bekliyor. Supergirl ile başlayıp Dc's legends of tomorrow ile bitecek bu 4 bölümlük seri ana hikayenin çok dışında uzaylıların Supergirl yer almadığı ortak evrene saldırması ile başlıyor. Bu ortak bölümlerce ayrıca Deathstroke gibi dizilerin eski kötüleri de yer alacak.
 
   1989 yılında çıkan Invasion serisinden temel alınarak çekilen ortak bölümlerin ilk çıkış tarihi ise 28 Kasım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Yakuza 0 "1980'ler Japonya'da Gece Hayatı" Tanıtım Videosu The Division'ın Survival DLC'si Bugün Çıkış Yapıyor, Çıkış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

22.11.2016 19:35:44

0
DareDevil varken gerisi harbi dandik.

Zarbo257

22.11.2016 12:43:34

0
Süper kahraman tv dizileri bana aşırı derecede amatör cosplay gösterisi izliyormuşum gibi geliyor o yüzden seyredemiyorum bence süper kahramanları dizi yapmasınlar film yapsınlar yeterli.Yada versinler Netflix'e Netflix yapsın bütün süper kahraman dizilerini.

BSC Misafiri

22.11.2016 00:54:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dominator0 DC'nin en iyi dizisi bana göre Gotham diğerleri cidden çok yapmacık geliyor. Marvel dizileri ile alakası bile yok cidden
katılıyorum gotham en iyisi DC de.

BSC Misafiri

22.11.2016 00:54:18

+1
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Küçüklükten beri çizgi roman okuyan, seven her türlü dandik filmleri bile sinemada ilk gün gidip izleyen biri olarak söylüyorum ben hayatımda Flash ve Arrow'un dizileri kadar dandik diziler görmedim. DC'yi daha çok seven biri olmama rağmen Marvel dizi işini daha iyi yapıyor, ha tüm dizilerini sevmiyorum ama en azından Flash ve Arrow gibi her bölüm başka bir trip benim yüzünden olayları yok sevgilim bana küstü bölümleri yapmıyorlar. Kahraman dizisi değilde daha çok bir romantik drama dizileri gibi işliyor. O yüzden eğer çizgi romanları seviyor ve birleşiyorlarmış bari izleyeyim diye düşünüyorsanız yapmayın, etmeyin.
Arrow ve flash'ı sinir krizleri geçirerek bıraktım acayip bozdular ve mantık hatalarıyla dolular. tek gotham izliyorum. Marvel dizi konusunda çoook daha iyi gerçi film konusunda da öyle ama... Not : marvel veya dc diye ayırt etmem kaliteye bakarım. En sevdiğim karakter tartışmasız batman zaten. En sevdiğim süper kahraman filmi de C.nolan'ın batman üçlemesi. Özellikle The Dark Knight :)

2K

22.11.2016 00:34:31

+2
Küçüklükten beri çizgi roman okuyan, seven her türlü dandik filmleri bile sinemada ilk gün gidip izleyen biri olarak söylüyorum ben hayatımda Flash ve Arrow'un dizileri kadar dandik diziler görmedim. DC'yi daha çok seven biri olmama rağmen Marvel dizi işini daha iyi yapıyor, ha tüm dizilerini sevmiyorum ama en azından Flash ve Arrow gibi her bölüm başka bir trip benim yüzünden olayları yok sevgilim bana küstü bölümleri yapmıyorlar. Kahraman dizisi değilde daha çok bir romantik drama dizileri gibi işliyor. O yüzden eğer çizgi romanları seviyor ve birleşiyorlarmış bari izleyeyim diye düşünüyorsanız yapmayın, etmeyin.

BSC Misafiri

22.11.2016 00:03:34

+1
Bir tek Arrow ilgi çekici, izlenebilir, gerisi (başta supergirl) tam bir yapmacıklık abidesi (Cringe Challenge için ideal supergirl). Marvel canlı dizi (daredevil) ve sinematik filmlerin hepsinde tokatlıyor şahsen (Demir adam 1'den beri hepsi hasılat rekorlarında.) Dc'nin yaptığı iyi birşey varsa bunlar animasyon filmleridir. Dark Knight returns pt2 animasyon filmi, Batman v Superman'i ayak üstü tokatlar şahsımca :D

k-s-r-g

21.11.2016 22:04:03

+3
Konu derinliginden yoksun diziler hepsi. Hikayenin kendi icindeki tutarsizliklari, sacmaliklarindan izlerken yoruluyorum.

solayak27

21.11.2016 20:54:18

+1
the arrow tavsiye ederim severek izledigim bi dizi

Guest-2C5CD639E

21.11.2016 20:41:37

+4
DC'nin en iyi dizisi bana göre Gotham diğerleri cidden çok yapmacık geliyor. Marvel dizileri ile alakası bile yok cidden

Venom59

21.11.2016 20:28:25

+8
Şu DC'nin dizileri çok yapmacık geliyor bana. Daredevil'in yeni sezonunu ve Punisher'in dizisini merakla bekliyorum
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız