Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falconeer Xbox Series X'e de Gelecek

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Tomas Sala, açık dünya hava savaşı oyunu The Falconeer'ın daha önce doğrulanan Xbox One ve PC (Steam) versiyonlarının yanı sıra Xbox Series X'e de geleceğini duyurdu. Konsolun çıkış oyunlarından biri olacak.

Oyun Xbox Series X'te minimum 4K 60FPS çalışacak ve Smart Delivery özelliğini destekleyecek.
 
Xbox versiyonu Wired Productions Store ve belli perakendecilerde $44.54 USD fiyattan ön siparişe açıldı.

Oyun hakkında:
 

Nesillerdir devam eden kötü kararlar ve ihanet derinlere inerken fraksiyonlar çarpışmaya devam ediyor.
 
Falconeer ol ve yıkıcı bir şekilde güçlü bir Savaş Kuşuyla gökyüzünde süzül. Great Ursee'nin dört bir yanına dağılmış çeşitli fraksiyonlara ve klanlara katılarak veya onlara karşı savaşarak denizde kaybolmuş sırları açığa çıkar. Savaş kazanarak, görev tamamlayarak, sır keşfederek veya Mutajen ya da Marş uygulayarak yükseltilebilen bireysel istatistikler, silahlar ve savaş kuşları içeren birden çok Falconeer sınıfından faydalan. Avantaj elde etmek üzere dalış yapmak, kaçınmak, fıçı tono yapmak ve dönmek için okyanus termalleri ve enerji kullan.
 
The Falconeer, havada gerçekleşen hızlı, vahşi it dalaşları ve sadece gökyüzünde değil aynı zamanda dalgaların arasında ve batık, okyanus derinliklerinde de geçen olağanüstü bir fantezi açık dünyasının kapsamlı bir keşfini içeren bir açık dünya hava savaşı oyunudur.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Falconeer Wired Productions Tomas Sala açık dünya hava savaşı Xbox Series X Xbox One PC
Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi Grounded Erken Erişim Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

YildirimBuyucusu

24.7.2020 19:44:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Abicim bu oyunların hepsi PC'ye de geliyor. Şimdi bende Allah'a şükür güzel bir PC var. E hadi Gamepass Gamepass diyorlar eeee. O da PC de var. Şimdi ben neden Xbox Series X konsolunu alayım. Mantıklı olan güzel bir PC yapıp yanında Exc.'ler için PS5 ile devam etmek. Zaten PC de oyun fiyatları çok ucuz olduğundan 2-3 yılda parasını çıkarıyor PC.. Bu adamların işine ( MS'e ) akıl erdirmek mümkün değil..
Çok basit, 4k 120 FPS özelliği sunan bir PC'yi yaklaşık olarak 25 bin TL'ye toplayabilecekken, 4k 120 FPS sunan Xbox Series X'i en fazla 8 bin TL'ye alabileceksin. Konsolu alıyorsun, gereken tek şey monitör. Sonra keyfini çıkarıyorsun.

mehmetalpertr

24.7.2020 15:03:01

0
Abicim bu oyunların hepsi PC'ye de geliyor. Şimdi bende Allah'a şükür güzel bir PC var. E hadi Gamepass Gamepass diyorlar eeee. O da PC de var. Şimdi ben neden Xbox Series X konsolunu alayım. Mantıklı olan güzel bir PC yapıp yanında Exc.'ler için PS5 ile devam etmek. Zaten PC de oyun fiyatları çok ucuz olduğundan 2-3 yılda parasını çıkarıyor PC.. Bu adamların işine ( MS'e ) akıl erdirmek mümkün değil..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Falconeer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız