Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falcon and the Winter Soldier'ın Çekimleri Bitmek Üzere

 
Koronavirüs sebebiyle yapımına ara verilen yapımlardan biri de The Falcon and the Winter Soldier dizisiydi. Mart ayında çekimlerine ara verilen filmin devam çekimlerine hala başlanmadı.
 
Sadece Prag'daki çekimleri kalan dizinin çekimlerine hala ne zaman dönüleceği kesin olarak bilinmiyor. Ancak dizinin başrollerinden Anthony Mackie, çekimlerin çok az bir kısmının kaldığını açıkladı.
 
Ağustos ayında yayınlanması beklenen dizinin ertelenmesi bekleniyordu, ancak Anthony Mackie'nin bu açıklamasından sonra hala yetiştirilebileceğini düşünebiliriz. Haziran ayı içerisinde dizinin akıbetinin ne olacağı resmi olarak açıklanacaktır. 
 
Sebastian Stan ve Anthony Mackie'nin başrolünde olacağı dizi, Captain America'nın kalkanını aldıktan sonra Falcon ve Winter Soldier'ın ne yaptığını anlatacak. 6 bölümden oluşacak dizi ve her bölüm yaklaşık 1 saat sürecek. Dizinin Ağustos ayında Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi The Falcon and the Winter Soldier captain america disney+ falcon winter soldier ne zaman oyuncular konusu tarih ne zaman
Percy Jackson Filminin Başrolü, Dizide de Oynamak İstediğini Söyledi Everspace 2 Oynanış Fragmanı ve 10 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

13.6.2020 14:50:47

0
bu ıkı karakterıde pek sevdıgım soylenemez

Hudson51

13.6.2020 09:37:40

+1
Hadi bakalım. Captain America Winter Soldier filmi havasında bir iş bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız