Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Expanse: A Telltale Series için sahne arkası videosu yayınlandı

 
 
Telltale serisinin klasik yapısını bizlere aktaracak olan bilim kurgu temalı hikaye odaklı macera oyunu The Expanse için sahne arkası videosu yayınlandı. Deck Nine ekibi tarafından geliştirilen bu proje içerisinde yine daha önce aşina olduğumuz önemli seçimler, çözmemiz gereken bulmacalar ve daha fazlası yer alacak.
 
Klasik seçimli yapı bizleri bekliyor
 
 
 
Telltale ekibi geçtiğimiz süreçte The Wolf Among Us II oyununu bildiğiniz üzere erteledi ve tüm odağını bu oyuna adadığını belirtti. Bu kapsamda The Expanse: A Telltale Series'in ilk bölümünün bu yaz içerisinde çıkması planlanıyor.
 
Oyun için yayınlanan yeni sahne arkası videosunda, oyun içerisinde yer alan karakterlerden bazıları, çeşitli uzay atmosferi, karakterler arası diyaloglar, oynanış sekansları, ara sahneler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Bu yeni Telltale oyunu Life is Strange: True Colors'ın arkasındaki stüdyo Deck Nine tarafından geliştiriliyor. Deck Nine ve Telltale iş birliği kapsamında geliştirilen bu yapımda iki stüdyonun imzası bulunuyor. 
 
Sahne arkası videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Expanse: A Telltale Series
Resident Evil 4 Remake ücretsiz DLC'si The Mercenaries 7 Nisan'da geliyor Tekken 8 için Jack-8 oynanış fragmanı yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız