Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Evil Within'in Türkçe Yaması Çıktı

 
    Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami'nin yeni baş yapıtı olan The Evil Within, TechnoGame tarafından Türkçeleştirildi.

    Türkçe yama, oyunun en güncel versiyonu olan v1.3'e göre hazırlanmıştır. Yani Türkçe yamayı kurmak için oyunu güncelleştirmeniz de gerekecek. Aksi taktirde oyun açılmayacaktır ya da oyundan atma gibi sorunlarla karşılabileceksiniz.

    Türkçe yamayı buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Türkçe yama, Türkçe karakterleri de içerisinde barındırmaktadır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shinji Mikami Zwei Tango Gameworks Korku Project Zwei The Evil Within
Pokemon OR/AS'ın Müzik Albümü iTunes'a Geldi Steam'in Yılbaşı İndirimlerinde 4. Gün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrebdt

23.9.2015 17:15:46

0
oyunu steamde aldım.türkçe oynamak istiyorum 40mb'lık bir yama indirdim ama oyun açıldı.menüye gelmeden bir tuşa basında bastım ve hata verdi.yamayı indrdiğim sitede 1.3 sürüm olmalı diyorda zaten steamde güncel olmuyor mu oyun internette 1.3 sürümüde bulamadım.nasıl yapıcam?

hacialiyev

2.8.2015 23:51:46

0
Kasatkaya tamamen katiliyorum battlefield cod assasin bunu gibi oyunlardan biktim artik bir dogru duzgun oyun ciksin istiyorum. Hikayesi saglam az aksiyon

BSC Misafiri

31.1.2015 00:59:33

0
Yedek alınacak dosyalar: The Evil Within\base\common.tangoresource The Evil Within\base\bink\tango_logo.bk2 Rar dan Çıkardığımız The Evil Within Türkçe Yama Dosyasını Oyunun Kurulu Olduğu Dizizne Atacağız Yamayı Kurarken Yamayı Oyunun Hangi Dizine Kurulu İse O Dizini Gösterin Mesela Benimki Yerel Disk C/ Program Dosyaları x86 / The Evil Within Yamayı Kurarken Gözat Butonundan Burayı Gösterirsek Yamayı Kuruyor v1.3 patch Falan İstemedi Şak Açıldı

graffitti

23.12.2014 21:44:49

0
Kasatka'ya katılıyorum... Nerede platform oyunları mesela... Bir Heart of Darkness gibi bir oyun gelecek mi çok merak ediyorum... Tamam kabul, artık Resident Evil 1,2 ve 3 ün motoru yeni düzen için hantal ama niye hayatta kalma, köşeye sıkışma hissi veren bir survivor oyun çıkmıyor, en son Last of Us çıktı zaten onu bitirip duruyorum başka da yok... COD'dan Battle'dan gına geldi... Birde şimdi başıma koridor tarzı oyun istemiyoruz diyenler çıktı... Abi nedir zorunuz derdiniz... Assasian Creed'deki gibi konuyla alakasız yan görevler yapmak istemiyorum ki ben... Senaryosu sağlam olan benim alıp götüren oyun oynamak istiyorum... Yani herkes GTA'mı seviyor... Ben sevmiyorum... Birde Kasatka'nın dediği gibi bağımsız oyun olayı da o beklediğimiz tad değil bence, çerezlik ama beklediğimiz tad değil... MGS'de şimdi serbest ortam diyor, umarım o ormanda kaybolup gitmeyiz...

akabeyss

23.12.2014 21:38:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Oyun 3 sekilde tepki aldi.
Begenler
Begenmeyenler
Begenmeyenler 2

Begenmeyenler bu oyun turune pek asina olmayanlar ancak oyun yoklugunda yada bu neymis bir deneyim diyenler ki uzulerek soyluyorum sizler etkisiz elemansiniz, Yani sizin goruslerinize bence BU OYUN ICIN konusursak bakilmamali oyunun degerlendirmesinde.

Begenmeyenler 2
Bu arkadaslar bu tur oyunlari sevenler, re , sH, PE dino crisis severler ancak onlarinda taktigi sey yenilik olmamasi bir kac bolumde aksiyon olmasindan dolayi rahatsizlik vs gibi durumlardan elestirmisler, Haklilar da.

Ancak arkadaslar sunu unutmayin ki Tango Games bir CAPCOM degil ancak ona ragmen CAPCOM un alamadigi riski alip bu tur bir oyun cikarmistir. Tamam MUkemmel degil ancak aldigi riski goz onune alirsaniz ki artik anlayin bu tur oyunlar OLDU BITTI YOK artik. Bu denileni goz onune alir firmanin aldigi riski de eklerseniz oyuna acimasizca yaklastiginizi gorursunuz. Simdi bazi arkadaslar bana kotu kotudur yani sirf dediklerinden dolayi kotuye kotu demiyelim mi diyebilirler. Ancak gercekten oyun KOTU degil. COK iyi de degil oyun IYI ki tango games kucuk bir sirket bunuda goz onune alin ve oyle degerlendirin.

Artik malesef oyun dunyasi bir kac oyun turune bagli kalmis durumda. PC, PS ve XBOX cepesine bakin. Artik 3 platformda ayni nerdeyse, COgu konsol cihazi artik FIFA , cod ve BF icin aliniyor. Konsollar konsolluklarini unutup PC olma yolundalar ki aslinda bu konsollarin sonunu getirecek buna devam ederlerse, Bi online cilginligidir gidiyor. Ben onlineci degil single ciyim online de saygi duyarim ama NEREYE KADAR arkadas. Vur vur vur o haritadan bu haritaya sabahlara kadar falan. Ama malesef kuzey amarika bebeleri bundan hoslaniyor o yuzden bizde onlarin zevkine ayak uydurmak zorundayiz.

Tekrar konuya gelirsek. Artik oyun turleri yavas yavas yok olmaya basladi. Bana simdi kimse gelip bagimsizlar demesin. Hay o bagimsizlarin bagimsizligina. Ortaligi cope cevirdiler, koca konsollar mobile p;atformuna dondu, Onceleri heyecanlandiran bagimsizlar simdilerde mide bulandirmaya basladi.

Bunu soyleyecegim hic aklima gelmezdi.
Su an konsol diyebilecegimiz cihaz sadece ve sadece (konsol oyunlarinin platformu pc bozmasi degil, kendine ozgu konsol oyununa sahip) WII U dur.
WII U nun de hali ortada ki NINtendo hayranlari en sadik konsol kitlesidir ona ragmen cihaz bataktan kurtulamiyor sirf PC platformunda ki sozum ona HARDCORE oyunlarin cikmamasi yuzunden ???
Durum cok vahim bir hal almaya dogru gidiyor.
10 numara yorum

EmuMaster

23.12.2014 12:10:27

+1
Yorum için teşekkürler kasatka kelimesi kelimesine katılıyorum. Ayrıca yeni nesil konsollardan tercihim de wii u.

Kasatka

23.12.2014 11:22:04

+1
Oyun 3 sekilde tepki aldi. Begenler Begenmeyenler Begenmeyenler 2 Begenmeyenler bu oyun turune pek asina olmayanlar ancak oyun yoklugunda yada bu neymis bir deneyim diyenler ki uzulerek soyluyorum sizler etkisiz elemansiniz, Yani sizin goruslerinize bence BU OYUN ICIN konusursak bakilmamali oyunun degerlendirmesinde. Begenmeyenler 2 Bu arkadaslar bu tur oyunlari sevenler, re , sH, PE dino crisis severler ancak onlarinda taktigi sey yenilik olmamasi bir kac bolumde aksiyon olmasindan dolayi rahatsizlik vs gibi durumlardan elestirmisler, Haklilar da. Ancak arkadaslar sunu unutmayin ki Tango Games bir CAPCOM degil ancak ona ragmen CAPCOM un alamadigi riski alip bu tur bir oyun cikarmistir. Tamam MUkemmel degil ancak aldigi riski goz onune alirsaniz ki artik anlayin bu tur oyunlar OLDU BITTI YOK artik. Bu denileni goz onune alir firmanin aldigi riski de eklerseniz oyuna acimasizca yaklastiginizi gorursunuz. Simdi bazi arkadaslar bana kotu kotudur yani sirf dediklerinden dolayi kotuye kotu demiyelim mi diyebilirler. Ancak gercekten oyun KOTU degil. COK iyi de degil oyun IYI ki tango games kucuk bir sirket bunuda goz onune alin ve oyle degerlendirin. Artik malesef oyun dunyasi bir kac oyun turune bagli kalmis durumda. PC, PS ve XBOX cepesine bakin. Artik 3 platformda ayni nerdeyse, COgu konsol cihazi artik FIFA , cod ve BF icin aliniyor. Konsollar konsolluklarini unutup PC olma yolundalar ki aslinda bu konsollarin sonunu getirecek buna devam ederlerse, Bi online cilginligidir gidiyor. Ben onlineci degil single ciyim online de saygi duyarim ama NEREYE KADAR arkadas. Vur vur vur o haritadan bu haritaya sabahlara kadar falan. Ama malesef kuzey amarika bebeleri bundan hoslaniyor o yuzden bizde onlarin zevkine ayak uydurmak zorundayiz. Tekrar konuya gelirsek. Artik oyun turleri yavas yavas yok olmaya basladi. Bana simdi kimse gelip bagimsizlar demesin. Hay o bagimsizlarin bagimsizligina. Ortaligi cope cevirdiler, koca konsollar mobile p;atformuna dondu, Onceleri heyecanlandiran bagimsizlar simdilerde mide bulandirmaya basladi. Bunu soyleyecegim hic aklima gelmezdi. Su an konsol diyebilecegimiz cihaz sadece ve sadece (konsol oyunlarinin platformu pc bozmasi degil, kendine ozgu konsol oyununa sahip) WII U dur. WII U nun de hali ortada ki NINtendo hayranlari en sadik konsol kitlesidir ona ragmen cihaz bataktan kurtulamiyor sirf PC platformunda ki sozum ona HARDCORE oyunlarin cikmamasi yuzunden ??? Durum cok vahim bir hal almaya dogru gidiyor.

R-10

22.12.2014 22:53:10

0
Emeği geçen herkese teşekkürler.

darkocu

22.12.2014 21:50:12

0
Böyle güzel çalışmalar olduğu sürece hikaye tabanlı oyunlar daha çok sevilecek ve daha fazla ilgi görecek. Zaten ülkemizde CS, COD, ve Battlefield gibi FPS türlerine yoğun ilgi olmasına rağmen bu tür çalışmalar daha çok desteklenmeyi hak ediyor.

ankara

22.12.2014 16:39:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne bu oyun baş yapıt falan değil bana göre, kötü bir oyun.
The Sims severler bu oyunu beğenmezler.

EmuMaster

22.12.2014 11:22:40

+1
Ve işte bsc nin yeni halini görür durumdayız casual oyunculuk cod gençliği sınırsız mermili oyunlara o kadar alışmışki oyunu beceremeyen kedinin uzanamadığı ciğere pis demesi misali çöp diyor. Bence sen oyun oynama git pepe izle

Persona_Non_Grata

22.12.2014 04:01:12

-2
quote:

Orijinalden alıntı: nightwolfking79 <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bloodborne<br><br>bu oyun baş yapıt falan değil bana göre, kötü bir oyun.</blockquote><br><br>sana göre kötü oyun olabilir. her oyunun bir beğeneni vardır. sırf sen kötü oyun diyorsun diye oyunun herkez kötü olduğunu mu düşünüyorsun. bu biraz fan gibi görünüyor. profil resminden de görüldüğü gibi
sana ne la? bana göre kötü bu kadar, sana göre iyiyse bana ne? yorum yaparken sana mı soracam?

# Ace #

22.12.2014 02:48:07

+1
Oyunçeviri'nin ilk zamanlar bize sunduğu türkçe oyun zevkini, şuan daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sunan lider çeviri topluluğu oldular. Gerçekten ne kadar teşekkür etsek az helal olsun. Umarım rpg oyunlarına da el atarlar.

BSC Misafiri

21.12.2014 23:46:17

-1
bugüne kadar oynadığım en kötü oyun

BERATTAN

21.12.2014 23:32:38

0
yama setup şeklinde zaten kur diyorsun oyunun kurulu oldugu yeri gösteriyorsun ve kurulumun bitmesini bekliyorsun-sun ve kur kelimesini çok yazdım :)

encuni

21.12.2014 22:43:48

0
10k oynadım şu deniz feneri bölümü sonra sıkıldım sildim

Llorente

21.12.2014 22:11:02

0
Yamayı nasıl kuruyoruz biri detaylı açıklasın.

nightwolfking79

21.12.2014 22:00:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne bu oyun baş yapıt falan değil bana göre, kötü bir oyun.
sana göre kötü oyun olabilir. her oyunun bir beğeneni vardır. sırf sen kötü oyun diyorsun diye oyunun herkez kötü olduğunu mu düşünüyorsun. bu biraz fan gibi görünüyor. profil resminden de görüldüğü gibi

Llorente

21.12.2014 21:36:55

0
Yamayı yapmaları güzel olmuş ama yamayı nasıl kurucaz onun hakkında bilgi verilmemiş. Yamayı kuran varmı arkadaşlar? Yamayı nereye hangi dosyaya kuruyoruz. Türkçe yamasını yapan varsa söylesin.

Varni34

21.12.2014 21:18:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne bu oyun baş yapıt falan değil bana göre, kötü bir oyun.
oyun iyiydi aga uzun zamandır bu tarz oyun yoktu ortalıkta resident evil 4ü andırdı biraz

qqqqrpppp

21.12.2014 18:24:50

0
Oyun bana göre değil ama helal olsun

Persona_Non_Grata

21.12.2014 18:11:53

0
bu oyun baş yapıt falan değil bana göre, kötü bir oyun.

highjumper3

21.12.2014 18:03:21

0
ooo nefis

TheMuyu

21.12.2014 17:28:03

0
dragon age inqusitiona da el atmaları dileğiyle :)

Guest-8FB5351A6

21.12.2014 17:21:53

0
türk oyun camiasına hayırlı olsun :P

Vyn

21.12.2014 17:21:03

0
tebrikler technogame oyun güzel fakat hikaye tuhaf anlayamadım :)

safüzyon

21.12.2014 17:20:18

0
Oyun bencede kötü sadece reklamdan sattı watch dogs gibi ama çeviriyi yapan ekip ileride bu işlerden iyi para kazanabilir.

metebyr

21.12.2014 17:15:55

0
1 saat oynayıp bırakmıştım bitirmeye bahane çıktı iyi oldu

einhander

21.12.2014 17:13:08

0
gerçekten oyuna hiçmi hiç ısınamadım sevemedimde.

Himurajutsu

21.12.2014 16:40:11

0
süpersiniz.

BoKOmolitan

21.12.2014 16:26:28

-3
Çeviri güzel , oyun ÇÖP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız