Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Eternal Castle Remastered PS4 için Çıkış Yapacak

 
 
Geliştirici Severed Press, sinematik macera oyunu The Eternal Castle [Remastered]' ın 24 Haziran'da PlayStation Store üzerinden PlayStation 4'e geleceğini duyurdu.
 
The Eternal Castle [Remastered] ilk olarak Ocak 2019'da PC için çıkış yaptı. Ardından Mayıs 2020'de Nintendo eShop üzerinden Switch platformuna çıktı. 
 
Oyunun resmi açıklaması
 
The Eternal Castle [Remastered], eski bir klasiği modernize ederek yapılan iddialı bir girişimdir. Yapım ekibi, detaylı araştırma ve sıkı çalışmayla, 1987'deki orijinal başyapıtın aynı 'hissini' ve duygusal akışını korurken oyun deneyimini genişletmeye çalıştı. 
 
Oyun, oyuncuyu hızlı tempolu yakın dövüşe sürüklüyor. Bu aksiyonda menzilli silahlar ile hiç düşünmeden veya temkinli ve gizli bir şekilde ilerleyerek yer alabilirsiniz.
 
Tehlikeler ve zorluklarla dolu zorlu bir yolculuk sizleri bekliyor. Tekrar oynanabilirlik açısından gelişmiş olan oyun, her yeni başlangıçta sizlere rastgele olaylar, karşılaşmalar, tuzaklar, bilmeceler ve keşifler sunuyor.
 
Fragman videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Eternal Castle macera ps4
Rollers of the Realm: Reunion PC için Duyuruldu The Division 2 ve Heartlands E3 2021'de Olmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız