Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online Necrom Bölümü Şimdi PC İçin Çıktı!

 
 
ZeniMax Online Studios ve Bethesda Softworks, The Elder Scrolls Online destanının en yeni bölümü The Elder Scrolls Online: Necrom'u piyasaya sürdü. Bu yeni bölüm 30 saati aşan yeni içerik sunuyor ve oyuna keşfedilecek iki yeni bölge, üzerinde ustalaşacak yepyeni bir sınıf olan Arcanist ve ortaya çıkarmanız gereken, gerçekliğin kendisini tehdit eden şeytani bir komplo getiriyor. Necrom bölümü şimdi PC/Mac için çıktı ve 20 Haziran 2023'te Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkacak.
 
Necrom, Scribes of Fate DLC'si ile başlayan hikâyeyi devam ettiriyor ancak oyuncuların bu bölümün sunduğu tüm içerikleri deneyimlemek için önceki DLC'yi tamamlamış olmaları gerekmiyor.
 
Resmi çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

Telvanni Yarımadası ve Apocrypha

House Telvanni'nin sinsi büyücülerine ve Necrom şehrine ev sahipliği yapan Telvanni Yarımadası'nın yükselen mantar ormanları Morrowind'in diğer bölgelerine gitmiş olanlara tanıdık gelebilir. Bu yeni bölge, oyuncuların keşfetmesi için yeni yan görevler, World Boss'lar, zindanlar ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi eşsiz mücadele içeriyor.

Necrom ayrıca oyuncuların Hermaeus Mora'nın kendi diyarı Apocrypha'yı keşfetmelerine de olanak tanıyor. Oblivion'un bu gizemli ve neredeyse sınırsız bilgi içeren bölümünde birçok ölümlü buradaki sonsuz kütüphanelerde gezinirken ruhlarını kaybetti. Ayrıca oyuncular Aprocypha'nın yepyeni bir bölümü olan Chroma Incognito'yu keşfedebilecekler. Bu yeni alan daha önce görülmüş hiçbir yere benzemiyor ve Apocrypha'nın geri kalanı gibi oyuncuların keşfedebileceği sayısız tehlike ve sır içeriyor.
 
Necrom ile gelecek iki yeni keşfedilebilir bölge hakkında bu ön bakıştan daha fazla bilgi alın. 
 
Yeni Mücadeleler, Yoldaşlar ve Daha Fazlası
 
 

Necrom bölümü ayrıca yeni bir grup mücadelesi olan 12 oyunculu Trial Sanity's Edge'i ve yeni bir dünya etkinliği olan Bastion Nymic'i de içeriyor. Necrom ayrıca oyunculara iki yeni yoldaş getiriyor: Sharp-as-Night ve Azandar Al-Cybiades. Her iki yoldaş da bu yeni bölümde davanızda size eşlik edebilir, seviye atlayabilir ve eşyalar kuşanabilir. Her bir yoldaş kendi hikâyesini, savaş becerilerini ve kilidini açabileceğiniz görev zincirlerini beraberinde getirir.
 
The Elder Scrolls Online: Necrom'un şimdi satın alınabilir dört sürümü mevcut:

- The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Necrom
- The Elder Scrolls Online Collection: Necrom
- The Elder Scrolls Online Deluxe Upgrade: Necrom
- The Elder Scrolls Online: Upgrade: Necrom
 
Her iki Collection sürümü de ana oyunu, Necrom bölümünü ve önceki TÜM bölümleri içerir. ESO ve diğer bölümlerine zaten sahipseniz her iki Upgrade sürümü de Necrom bölümüne erişim sağlar. Necrom'u PC/Mac platformlarında çalıştırabilmek için bilgisayarınızın oyunun şu sistem gereksinimlerini karşılıyor olması gerekir: PC, Mac. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls Online Necrom PC
Co-op Hayatta Kalma Oyunu Enshrouded için Oynanış Videosu Yayınlandı Strateji Oyunu The Valiant Yeni Nesil Konsollara Geliyor: Tüm Detaylar

Guest-82DD8694E

5.6.2023 23:53:41

0
Tr altyazı gelseydi güzel olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız