Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion Teaser Fragman

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici ZeniMax Online Studios, The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion için teaser fragman yayınladı.

Gates of Oblivion, The Elder Scrolls Online'ın bir yıl sürecek yeni macerası.

Bethesda Softworks ve ZeniMax Online Studios, 22 Ocak 2021 Cuma 01:00'da düzenlenecek tanıtım etkinliğinde Gates of Oblivion ile birlikte oyuna gelecek yeni bölüm, indirilebilir içerik, hikaye ve daha fazlasına ilk bakış atma imkanı sunacak.

The Elder Scrolls Online PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları da planlanıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Fallout 76: Oyun Ödülleri 2020 "Yıla Bakış" Fragmanı
 
 
 
DOOM Eternal TGA Fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
A Way Out Geliştiricisinin Yeni Oyunu It Takes Two için Çıkış Tarihi Verildi Oddworld: Soulstorm 2021 İlkbahara Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

12.12.2020 00:36:55

0
Tam single deneyimi vermeyen içerikler bana uzak. Skyrim'e yeniden 300 saat gömerim ama bunlara prim vermem. GTA Online durumu ortada iken oyuncuların seçimi daha bilinçli olmalı.

Hudson51

11.12.2020 21:56:43

0
Elder Scrolls Online tam bir derya deniz ya. Sevenleri için güzel bir eklenti gibi gözüküyor. Fallout 76 ise güncellemelerle güzel toparlanan bir oyun oldu. Güzel bir fiyata düşerse net alınır.

BSC Misafiri

11.12.2020 13:57:35

0
Keşke oyuncular 76'ya gösterdikleri tepkiyi şuna da gösterseydi.. Şimdi çıkan bu tüm eklentileri bedavaya oynuyordunuz..

necrospiritus

11.12.2020 10:56:27

0
Morrowind'i baştan yapmak nostaljiydi ama aynı şeyleri pişirip pişirip koymaları gerçekten çok sıktı. Önce ejderhalar sonra Skyrim şimdi de Oblivion. Destiny 2 oynamaya başladıktan sonra ve oyunun hikayesinin devamını deli gibi iple çekerken, her ne kadar TESO sevsem de hikayenin devamı için içimde gram heyecan kalmadı. Her ek paket kendi içinde bir hikaye anlatıp ortak bir amaca hizmet etmiyor.En son Summerset ile diğer ek paketlerdeki hikayeleri topladılar ve sonrası kabak tadı olmaya başladı. "Hikaye" anlamında bir WoW'a bakıyorum bir Destiny'ye bakıyorum heyecanlanıyorum, merak ediyorum sonra TESO'ya bakıyorum ve üzülüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız