Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls: Blades Switch Versiyonu 2020'nin Başlarına Ertelendi

 
Bethesda Softworks, bu sonbaharda çıkması planlanan The Elder Scrolls: Blades Switch versiyonu çıkış tarihinin 2020'nin başlarına ertelendiğini duyurdu.
 
"Oyuncularımızın The Elder Scrolls: Blades'i Switch'te oynamak için ne kadar istekli olduğunu biliyoruz ve bunu gerçekleştirmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ne yazık ki oyun ile ilgili yaptığımız değişiklikler sonucunda, Switch versiyonunu 2020'nin başlarına kadar ertelemek zorunda kaldık. Oyunu Switch'te oynadığınızı görmek için sabırsızlanıyoruz ve bu ekstra zamanın oyuncularımızın hak ettiği oyunu sunmamıza imkan sağlayacağından eminiz. Sabrınız için çok teşekkür ederiz. Daha önce de belirttiğimiz üzere Town Hall ve PvP maçlar mobil ve Switch versiyonları arasında cross-play (platformlar arası oynama) desteği sunacak." 
 
Bethesda Softworks ayrıca iOS ve Android versiyonları için önümüzdeki ay yayınlanacak versiyon 1.5 güncellemesi hakkında da bilgi verdi.
 
"Geri bildirimlerinizi duyduk ve versiyon 1.5 güncellemesi ile loot sisteminde bazı büyük değişiklikler yapıyoruz. Güncelleme ile birlikte, sandıklarınız hemen açılacak ve içinde ne olduğunu görmek için beklemeniz gerekmeyecek." 
 
Ek olarak, oyuncuların çevrimiçi olarak 1 vs. 1 şeklinde savaşmalarına olanak sağlayacak Arene modu da yolda.
 
The Elder Scrolls: Blades şu anda iOS (App Store) ve Android (Google Play) üzerinde oynaması ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Steam Sonbahar İndirimleri ve Steam Ödülleri Aday Oylaması Başladı Call of Duty: Modern Warfare'ın Birinci Sezonu 3 Aralık'ta Başlıyor

PyroSemi

30.11.2019 15:27:42

0
O kadar istekliyiz ki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız