Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Darkness II'den Silahlı Görseller

Çift silah kullanımı oyuncuların çok hoşuna gidecektir
  
   Digital Extremes tarafından PC, Xbox 360, Playstation 3 ve Wii U iin geliştirilen FPS oyunu The Darkness 2'nin silah tasarımı ile ilgili yeni görüntüler ve bazı bilgiler ortaya çıktı. Oyundaki silah tasarımı bu konuya kendini adamış bir isim tarafından yapılıyor.
 
     The Darkness 2'nin silahları İsrailli Yaron adlı bir tasarımcı tarafından dizayn ediliyor. Daha önce Killzone 2, Saints Row, Section 8 ve Call of Duty: Modern Warfare 3 için de silah tasarımı yapan Yaron bu işe Counter Strike için grubundaki arkadaşlarıyla birlikte 10 yıl önce tasarım yaparak başlamış.
 
     Tabi unutmamanız gereken şey The Darkness 2'de silahlarınız kadar önemli olan şey de Şeytani kollarınız olacak. Bir yandan uzi, tabanca, shotgun gibi silahları kullanacakken, bir yandan da şeytani kollarınız ile düşmanlarınızı paramparça edebileceksiniz. Oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.    
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
action fps 2K Games the darkness starbreeze studios pc ps3 xbox 360
PS Vita İpuçları 3 (LiveArea Kullanımı) ModNation Racers: Road Trip Silah Çeşitleri 3

clubberkay

25.12.2011 17:10:22

0
gerçekten güzelmiş..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız