Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures: Man of Medan için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Game Informer, Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games'in yeni korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan için 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Dark Pictures Anthology yeni korku deneyimleri sunmak için tasarlanan bağımsız sinematik korku oyunu serisi olacak. Her bir oyun birbirinden bağımsız olacak ve yeni bir hikaye, yeni yerler ve yeni oyuncu karakterleri içerecek.

The Dark Pictures Anthology'nin ilk oyunu Man of Medan'da dört genç Amerikalı İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir enkazı bulmak için Güney Pasifik'te bir dalış gezisine çıkar. Fırtınanın bastırmasıyla birlikte gezileri kabusa döner. Kim yaşayacak? Kim ölecek?

Oyuncular geminin kaptanı da dahil olmak üzere beş karakterin rolünü üstlenebilecek.

Her bir oyun dallanan hikayeleri, yolları ve sayısız sonları ile tekrar oynanabilir şekilde tasarlanacak. Oyuncuların vereceği kararlar karakterlerin hayatta kalması için büyük önem taşıyacak. 

 
The Dark Pictures: Man of Medan bu yaz PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Dark Pictures: Man of Medan Supermassive Games
Eski Naughty Dog Geliştiricisi Microsoft'un Birinci Parti Stüdyosu The Initiative'e Katıldı Pokemon Rumble SP Akıllı Telefonlar için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.5.2019 13:23:12

0
Cinler var, ben gördüm :D:D:D:D

BSC Misafiri

15.5.2019 14:23:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Perili Kösklerin olduguna da inaniyor musun sen? :D
Arkadaşım komik olmaya çalışıyorsun ama yok olmamış bir daha denemen lazım. Tekrarlıyayım belki anlarsın. İlginç olaylardan esinlenerek oluşturulmuş dediğim gerçekte olmuş ama ne olduğu bilinmeyen ve üzerine her türlü komplo teorisinin yazılıp çizildiği tarihte yaşanmış hadiseler. Ben araştırdığım kadarıyla olayın mantıklı içeriğini özellikle açıkça yazmıyorum eğer oyun aynısını işlerse direkt olarak spoiler yemiş olacaksınız. Bu da tüm tadınızı kaçırır. Onu mu yapmamı istedin ? Sana birşey anlatıyorum sen bana laf sokmaya çalışıyorsun. Perili köşk falan filan bu nasıl seviye dostum.

cemecem21

15.5.2019 13:57:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Perili Kösklerin olduguna da inaniyor musun sen? :D
Kholat'ı düşününce o kadar da mantıksız kalmıyor. O da Rusya'da ne olduğu bilinmeyen bir olay olarak kapanmıştı. Oyun bunun üstüne mitleri koymuştu. Gerçekçilik önemli olabilir ama bir bakılabilir gibi duruyor.

BSC Misafiri

15.5.2019 13:15:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Uncy Bütün platformlarda yazılımsal olarak fps sorunu olacak
O kesin zaten hocam oyun hakkında emin olduğumuz tek şey o :D

mementopolis

15.5.2019 13:10:23

0
Perili Kösklerin olduguna da inaniyor musun sen? :D

BSC Misafiri

15.5.2019 12:54:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Neden oyuncu degisikligi yapmislar genc'lerden yetiskinlere gecmisler gibi hava var. ve daha fazla siyahi koymuslar :D .. oyunda ünlüler var yine :D
Oyun Until Dawn devamı değil de ondan oyuncular değişik. Tarihte daha önce yaşanmış bazı ilginç olaylardan esinlenerek oluşturulmuş yeni hikayeler anlatacak bir oyun serisinin ilk adımı. Man of Medan gerçek bir olaydan kaynak alarak yoluna çıkıyor. İnternetten biraz araştırıp okuyabilirsiniz.

Megathrone26

15.5.2019 12:28:19

0
Until Dawnı çok sevmiştim. Ama Türkçe Altyazılı olmasının payı çok büyüktü bunda. Her ne kadar bu oyunun PC ye geliyor olmasına çok sevinmiş olsam da Türkçe Altyazı olmayacak. Yani olmadan da olmaz. İnşallah birileri bi altyazı yapar da tam olur.

mementopolis

15.5.2019 12:25:08

0
Neden oyuncu degisikligi yapmislar genc'lerden yetiskinlere gecmisler gibi hava var. ve daha fazla siyahi koymuslar :D .. oyunda ünlüler var yine :D

BSC Misafiri

15.5.2019 11:33:36

0
Açıkçası benim hoşuma gitti de bu social justice warrior olayı yüzünden yakında hiç bir oyunda beyaz bir karakter göremeyeceğiz :)

BSC Misafiri

15.5.2019 11:33:24

0
Ps5'te efsane görünecektir,Until Dawn standart ps4'te bile efsane görünüyor.

Uncy

15.5.2019 11:17:22

0
Bütün platformlarda yazılımsal olarak fps sorunu olacak
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures: Man of Medan
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız