Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Knight Rises İçin Yeni Fragman

The Dark Knight Rises Türkiye'de 27 Temmuz'da vizyona girecek.
 
     Beyaz perdenin 2008'deki yıldızlarından biri olan The Dark Knight, bu yaz The Dark Knight Rises ile maceraya devam edecek. Christopher Nolan imzalı filmde Batman'in, Two Face'in ardından yükselen yeni bir düşmanla karşılaştığına tanık olacağız.
 
     The Avengers vizyona girerken The Dark Knight Rises için de üçüncü resmi fragman yayınlandı. Fragmanda yeni düşmanımız olan Bane ve Batman'in arasındaki olaylara ufak da olsa tanık oluyoruz ve bu videoda Catwoman da eksik olmuyor. İçerdiği tüm aksiyon bir kenara, müziklerin de etkisiyle duygusallık da ön plana çıkartılmış ki gözünüzden kaçmayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman The Dark Knight Rises Sinema Fragman
God of War: Ascension'dan Konsept Tasarımlar Geohot, Sony Mühendisleriyle Buluştu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

1.5.2012 17:21:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: denizaya bane'in joker kadar zekice işler çıkartamayacağını düşünmek, sırf kas gücüyle hareket edeceği izlenimine kapılmak için bane'i sikindirik "batman & robin" filminden tanıyor olmak, knightfall çizgi romanının bir sayfasını bile okumamış olmak lazım. bane deha seviyesinde zeka ile kas gücünün birleşimi olduğu için batman'i kırabilmiş bir karakterdir. öyle kas gücü fazla diye killer croc gibi karakterlerle karıştırmayın. bane dediğimiz adam "genius-level intellect", "escapologist" ve "master of disguise" olarak tanımlanır, harala gürele girişmez, en az joker kadar plan yapar ve bu planları da bizzat uygular. boşuna kırmamıştır bu adam batman'i, şansı yardım ettiği için de kırmamıştır. kırabilecek iki karakterden biri olduğu için kırmıştır. bane hariç, batman'i kırabilecek tek adam da joker'dır gerçi ama joker bunu bilerek yapmaz. ama bane yapar, yapmıştır da. bane'e itibarını geri kazandıracak filmdir ve sırf bu yüzden bile sevilesidir. bir film olarak the dark knight kadar iyi olmayabilir, bunun sebebi the dark knight'ın çok çok yukarılara çektiği çıta da olabilir. ama bu filmin seriyi olabilecek en iyi şekilde bitireceğinden hiç kuşkum yok.
Fragmana ve Bane'e laf atabilmek için Batman'i sadece film ya da oyunlardan takip ediyor olmak gerekir. Dediğin gibi Knightfall hem zekice yazılmış kurgusu hem de harika çizimleriyle efsane bir seriydi. Joker'i hepimiz severiz ama ben Joker'e tam psikopat diyemiyorum. Yaptığı şeyleri hiç bir motivasyon ya da zorlama olmadan tamamen eğlencesine de yapabilen bir tip. Bane öyle değil. Planladığı her hareketin sonucunu düşünen, satranç oynar gibi planlarını uygulayan biri. Nolan da görünen o ki harika işlemiş. Fragman kesinlikle kusursuzdu. Batman'in dönüşü, Catwoman harika işlenmiş. 10 üzerinden 10.

Barxxx

1.5.2012 15:16:56

0
Bu ne biçim fragman ya neden bu filmin fragmanları bu kadar dandik anlamıyorum. Gösterilen olaylarla müzik arasında uyum bile yok. The Dark Knight fragmanı çok daha güzeldi ama film güzel olacak orası kesin sonuçta Christopher Nolan'dan bahsediyoruz.

BSC Misafiri

1.5.2012 15:07:09

0
kedi kadını oynayan anne hattaway hiç gitmemiş bence filme başka birini bulsalarda keske.

denizaya

1.5.2012 13:40:16

+1
bane'in joker kadar zekice işler çıkartamayacağını düşünmek, sırf kas gücüyle hareket edeceği izlenimine kapılmak için bane'i sikindirik "batman & robin" filminden tanıyor olmak, knightfall çizgi romanının bir sayfasını bile okumamış olmak lazım. bane deha seviyesinde zeka ile kas gücünün birleşimi olduğu için batman'i kırabilmiş bir karakterdir. öyle kas gücü fazla diye killer croc gibi karakterlerle karıştırmayın. bane dediğimiz adam "genius-level intellect", "escapologist" ve "master of disguise" olarak tanımlanır, harala gürele girişmez, en az joker kadar plan yapar ve bu planları da bizzat uygular. boşuna kırmamıştır bu adam batman'i, şansı yardım ettiği için de kırmamıştır. kırabilecek iki karakterden biri olduğu için kırmıştır. bane hariç, batman'i kırabilecek tek adam da joker'dır gerçi ama joker bunu bilerek yapmaz. ama bane yapar, yapmıştır da. bane'e itibarını geri kazandıracak filmdir ve sırf bu yüzden bile sevilesidir. bir film olarak the dark knight kadar iyi olmayabilir, bunun sebebi the dark knight'ın çok çok yukarılara çektiği çıta da olabilir. ama bu filmin seriyi olabilecek en iyi şekilde bitireceğinden hiç kuşkum yok.

BSC Misafiri

1.5.2012 13:14:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bir Joker Değil
banenin eger comicsini okusaydiniz jokerden kat kat daha guclu ve zeki

Raikaneau

1.5.2012 12:51:54

0
Jokerin olduğu film 2. siydi. Ve joker in bu filmde olmamasının sebebi Heath Ledger ın hayata gözlerini yummasıdır.

MakaveLiVII

1.5.2012 12:50:21

0
her filmdede joker olmazki daha dark knightta joker vardı bence farklı ve güzel olucak

saral41-89

1.5.2012 12:49:05

0
Joker i oynayan adam öldü.Ondan daha iyi de bir joker düşünemiyorum. O yüzden joker yok diye hayıflanmayacağım

Yengec1907

1.5.2012 12:42:55

-2
Joker Olmadan Ne Anlamı Kaldıki 1. Flimi İzlememin Tek Nedeni Jokerdi :(

Veyron720

1.5.2012 12:32:42

0
sonu süperdi

BSC Misafiri

1.5.2012 12:21:53

0
Bir Joker Değil

kingofthehell

1.5.2012 11:59:12

-1
babacan bir film :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız