Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Eye: Book of Heroes 9 Haziran'da PC için Çıkacak

 
Yayıncı Wild River Games ve Random Potion Oy, izometik aksiyon rol yapma oyunu The Dark Eye: Book of Heroes'un çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı.

9 Haziran'da Steam üzerinden PC için çıkış yapacak ve 29.99 EUR fiyattan satışa sunulacak. Henüz ön siparişe açılmadığı için Türkiye fiyatı belli değil.
 
Masaüstü rol yapma oyunu The Dark Eye lisansını temel alan Book of Heroes oyuncuları Aventuria'nın fantastik dünyasına götürüyor. Tek başınıza veya üç arkadaşınızla birlikte Assassin, Mercenary, Blessed one of Rondra, Knight ve Black Magician dahil 12 sınıftan birini seçerek; geniş karakter geliştirme ve craft seçeneklerini de kullanarak çeşitli düşmanlar, bulmacalar ve zorlukların üstesinden gelmeye çalışacaksınız.
 
Yeni teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Dark Eye: Book of Heroes The Dark Eye RPG Fantastik DnD Oyun
Ubisoft Prince of Persia 6 Alan Adı Kaydı Yaptırdı Bloodstained: Ritual of the Night'ın Yeni İçerik Güncellemesi 7 Mayıs'ta Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Eye: Book of Heroes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız