Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Callisto Protocol için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Krafton ekibi çıkışı yaklaşmakta olan üçüncü şahıs korku oyunu The Callisto Protocol için yeni ekran görüntüleri paylaştı. 4K çözünürlüğe sahip bu ekran görüntüleri gerçekten de ilgi çekici görünüyor. Oyunun ekran görüntülerinin yanı sıra GamesRadar tarafından yeni bir ön izleme videosu paylaşıldı. Bu yeni video  8 dakikalık oynanış içeriğini bizlere sunuyor.
 
The Callisto Protocol, Dead Space'in yaratıcıları tarafından biz oyun severlere sunulacak. Oyun, yeni bir hikayeyi bizlere aktaracak ve üst düzey korku unsurlarını bünyesinde barındıracak. Tek oyunculu bir yapıya sahip olacak olan bu yapım temel olarak hayatta kalma korku deneyimini bizlere yaşatacak.
 
Bu oyunda oyuncular Jacob adlı bir karakterin rolünü üstlenecek. Jacob, nesneleri kendisine doğru çekebilecek ve itebilecek. Bu yetenekleri sergilemek için de 'GRP' yeteneklerini kullanacak. Ek olarak The Callisto Protocol oyununda hem menzilli dövüş hem de yakın dövüş aksiyon sistemi yer alacak. 
 
Öte yandan tahmin edilene göre oyunun PC sürümü Ray Tracing efektlerini destekleyecek. The Callisto Protocol, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC için Yeni Güncelleme Yayınlandı God of War Ragnarök için Çıkış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

29.10.2022 11:12:32

0
Oyun Japonya'da ülkenin Rating sistemine uymadığı için ( aşırı vahşet sebebiyle ) iptal edildi. Oyunun Japonya'da çıkmayacağını söylediler.

Asahi Breweries

28.10.2022 23:01:06

0
görseller ateş ediyor resmen gel artık 2 aralık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız