Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman'in Senaristi Yeni Bir Bilim Kurgu Filmini Yönetecek

 
Şu sıralar yapım aşamasında olan Robert Pattinson'ın başrolünde olduğu The Batman filminin senaristi yeni projesini açıkladı. Ancak bu sefer senarist olarak değil.
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre The Batman'in senaristi Mattson Tomlin, Netflix'in yeni bilim kurgu gerilim türündeki filmini yönetecek. Filmin yapımcılığını ise The Batman filminin yönetmeni olan Matt Reeves üstleniyor.
 
Açıklamaya göre filmin adı Mother/Android olacak ve başrolünde de Kick-Ass, The 5th Wave ve Let Me In gibi filmlerde rol alan Chloë Grace Moretz bulunacak. Chloë Grace Moretz, yapay zeka ile yapılan bir savaş sırasında sevgilisi ile birlikte ülkeden kaçmaya çalışan bir kadını canlandıracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Film Haberleri Mother/Android gerilim bilim kurgu batmanin senaristi mattson tomlin oyuncular netflix konusu ne zaman vizyon tarihi
RIDE 4 Yeni Nesle 21 Ocak'ta Geliyor Avatar: The Last Airbender'ın Yaratıcıları Yeni Hikayeler İçin Fikirleri Olduğunu Açıkladılar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız