Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman'in Çekimleri Devam Ediyor

 
Bildiğiniz üzere şu anda bir Batman filmi yapım aşamasında. Fİlmin başrolü de Robert Pattinson. Yılın başlarında filmin çekimleri başlamıştı, ancak salgın sebebiyle filmin çekimlerine ara verilmişti. Geçtiğimiz haftalarda da çekimlere geri başlanmıştı.
 
Ancak ne yazık ki filmin başrolü Robert Pattinson'ın Covid-19 testi pozitif çıktığı için çekimler durdurulmuştu. Robert Pattinson'ın iyileşmesi ve karantina sürecinin bitişi ile birlikte çekimler yeniden başladı. Bu sefer salgın için alınan önlemlerin biraz daha arttığı söyleniyor. 
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni hbo max yeni evren gotham gotham dizisi
David Tennant'ın Başrolünde Olduğu 80 Günde Devri Alem Dizisinden İlk Görsel Yayınlandı Total War Saga: Troy'un Amazons DLC'si 24 Eylül'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Deswaaa

17.9.2020 23:33:31

0
Çok sevdiğim oyuncu dur batman rolü çok yakışmış rolünün hakkını kesinlikle vericek şüphem yok

BSC Misafiri

17.9.2020 23:09:00

+1
Geçmiş olsun gelmiş geçmiş en iyi batman
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız