Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman Filminden Yeni Görseller Paylaşıldı

2021 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan yeni Batman filmi The Batman'den yeni görseller paylaşıldı.
 
Görsellerde Batman'i Catwoman'ı ve Batman'in motorunu görebiliyoruz. Ayrıca Gotham duvarlarından da bazı görseller mevcut. Tüm görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 4 Mart 2022'de vizyona girecek.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni hbo max yeni evren fragman nasıl olmuş film nasıl olacak konusu oyuncular ne zaman
The Mandalorian'dan Yeni Bir Görsel Yayınlandı Sony Malezya Stüdyosu PlayStation'ın Çok Bilinen ve Çok Sevilen Serilerinden Biri Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız