Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tetris Effect Süre Sınırlı Demo 1 Kasım'da Çıkacak

 
Enhance Games ürün ve iş geliştirme başkan yardımcısı Mark MacDonald The Game Informer Show'un yeni bölümünde yaptığı açıklamada, Tetris Effect'in demosunun 1 Kasım'da PlayStation Store üzerinden yayınlanacağını ve 5 Kasım'a kadar oynanabilir olacağını duyurdu.
 
Demo, oyunun tam sürümünde olacağı gibi hem PlayStation VR ile hem de PlayStation VR olmadan oynanabilecek. 
 
Tetris Effect 9 Kasım'da PlayStation 4 için çıkacak.
 
Oyunun PlayStation.com üzerindeki tanıtım yazısı:


Oynama şeklinize göre tepki veren ve gelişen tamamen üç boyutlu dünyalarla Tetris'in yepyeni sürümüne dalın. Müzik, arka planlar, sesler, özel efektler...Tetris parçalarına kadar her şey; benzersiz bir deneyim yaratmak için mükemmel bir uyumla titriyor, dans ediyor, parlıyor ve patlıyor.

Hayranların favori modları: Marathon, Sprint ve Ultra modlarıyla yeteneklerinizi sınayın. Çeşitli yeni modlar ve çevrimiçi özelliklerle sınırları zorlayın.

Zaman kontrolü: Tetrimino bloklarını durdurmanızı sağlayan yeni Zone mekaniği ile zor durumlardan kurtulun veya ekstra sıralar kazanın.

Derecelendirme sistemi: Çoklu zorluk ayarlarında oyuncu derecelendirmeleri ve seviyeleriyle daha sürükleyici bir oynanış için oynamaya devam edin.

HD, 4K veya VR'da muhteşem görüntü: Standart ekranda Full HD'de, PS4 Pro (4K ve 60 FPS'ye kadar) ile keskin 4K çözünürlüğünde ya da isteğe bağlı PlayStation VR desteği ile sürükleyici 3D'de olsun Tetris Effect'in muhteşem görüntüleri, olağanüstü sesleri ve inanılmaz derecede sürükleyici oynanışı bir araya gelerek muhteşem bir görsel deneyim sunuyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
NieR: Automata'dan 2B Soulcalibur VI'ya Geliyor Night Trap: 25th Anniversary Edition PS Vita'ya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız