Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tetris Effect 23 Temmuz'da PC'ye Geliyor

 
Geliştirici Enhance Games, Kasım 2018'de PlayStation 4 için çıkış yapan Tetris Effect'in 23 Temmuz'da PC'ye geleceğini duyurdu.
 
Oyun Epic Games Store'da 55,20 TL'den ön siparişte.  
 
Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Tetris Effect; daha önce hiç görmediğiniz, duymadığınız ve hissetmediğiniz gibi bir Tetris oyunu: ödüllü Rez Infinite ve efsanevi puzzle oyunu Lumines'i size getiren kişilerden, tüm zamanların en popüler bulmaca oyunlarından birinin inanılmaz derecede bağımlılık yaratan, benzersiz ve nefes kesici bir şekilde muhteşem bir yeniden keşfi. Standart bir ekranda (açık çözünürlükte ve sınırlandırılmamış kare hızında, Vsync devre dışı bırakılmış olarak) veya isteğe bağlı olarak, Oculus Rift ve HTC Vive üzerinde akıllara durgunluk verici 3D formatında tam özellikli şekilde oynanabilir.
 
Tetris Effect'in son sürümü olan PC sürümü, 4K veya daha fazla çözünürlükte, saniyede 200 kare hıza kadar (ya da Vsync devre dışı bırakılmışken sınırlandırma olmaksızın daha fazla hızda) çalışabilmektedir ve ultra geniş monitör desteğinin yanı sıra, hem 2D hem de VR biçiminde oynama için (genişletilmiş partikül hacmi ve boyutu, doku filtreleme ve daha fazlası dahil) PlayStation 4 konsol sürümünde bulunmayan diğer genişletilmiş oyun ve grafik seçeneklerini içerir.
 
Müzik, arka planlar, sesler, özel efektler: Tetrimino'ların kendisi de dahil her şey, nasıl oynadığınızda bağlı olarak titreşir, dans eder, parlar ve patlar ve böylece oyunun 30. aşamadan sonraki bölümlerini ve 10'dan fazla modunu tekrar tekrar deneyimlemeyi istersiniz.
 
Zihin için bir meydan okuma ve tüm duyular için bir şölen olan Tetris Effect, Tetris'i tekrar ve tekrar... ve tekrar... ve tekrar... ve tekrar ve tekrar oynamak için mükemmel bir bahanedir!
 
VR İsteğe Bağlı: PC masaüstünüzde veya Oculus Rift veya HTC VIVE kulaklığınız ve beraberindeki kumandalar ile tam VR olarak oynanabilir (standart oyun kumandaları, Vive Kumandaları ve Oculus Remote ve Touch kumandalarının tamamı desteklenir).

Yepyeni "Zone" Mekaniği: Oyuncular "Zone" içine girerek zamanı (ve Tetrimino'ların düşüşünü) durdurabilir veya oyunun kaybedilmesine sebep olabilecek zorlu bir durumdan çıkabilirler ya da ekstra sıra temizleme puanları kazanarak bonus ödüller elde edebilirler.

30'dan Fazla Farklı Aşama: Her biri, oynayarak ilerledikçe gelişip değişen kendi müziği, ses efektleri, grafik stili ve arka planı ile.

Gelişmiş PC Görselleri ve Daha Fazlası: Açık çözünürlük ve sınırlandırılmamış kare hızı (veya Vsync etkin olduğunda maksimum 200 fps), artırılmış doku ve partikül efekti seçenekleri, süper yüksek çözünürlüğü, ultra geniş monitörleri ve çok daha fazlasını destekler.


PC versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Arcade Oyunların En Köklü Serilerinden Super Monkey Ball PC, PS4 ve Switch İçin Geliyor Control PC Sistem Gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız