Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited Solar Crown, RiMS Racing ve WRC 10'dan Haberler Yolda

  
 
Yayıncı Nacon önümüzdeki 10 gün içinde Test Drive Unlimited Solar Crown, RiMS Racing ve WRC 10 FIA World Rally Championship oyunlarından yeni haberler paylaşılacağını duyurdu.
 
WRC 10 FIA World Rally Championship için ilk fragman ve detaylar yarın Türkiye saati ile 16:00'da yayınlanacak.
 
Test Drive Unlimited Solar Crown ve RiMS Racing'in duyurularına aşağıdaki bağlantılardan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Test Drive Unlimited Solar Crown Nacon KT Racing
WRC 9 Steam'e 16 Eylül'de Gelecek NHL 21 EA Play ve Xbox Game Pass'e Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

13.4.2021 02:34:19

0
aslında kastettiğim sadece sokak yarışı manasına gelmiyordu. gene doğal manzaralar olsun ama etrafta seyirciler, yerlerde pist boyaları, virajlarda koniler kumlar falan olmasın. mesela eski nfs ler vardı, porsche unleashed falan. harika mekanlarda yarışıyorduk ama ne pist ortamı vardı ne festival. yakın zamanda driveclub var, seçeneklerden seyirciyi kaldırdığımızda ortam tamamen doğal oluyordu.

Psychotechnic

13.4.2021 00:44:32

0
İllegal sokak yarışı diyince araba markaları artık lisans vermiyor. O yüzden festival kisvesi altında pist dışı yarış konsepti ortaya atıyorlar. Keşke dediğin gibi olsa ama maalesef

Asd1234dsq

12.4.2021 23:09:46

0
Wrc 9 neredeyse dirt rally ayarında bir oyun bu tür simulasyon oyunlarıni direksiyon sistemiyle oynamak şart tabi diğer türlü bir anlamı yok benim beklentim yüksek açıkçası wrc 10 dan diğerleri fasa fiso zaten simülasyon olmayan araba yarışları artık tutmuyor bunu dirt 5 ve NFS oyunlarında görüyoruz . Wrc dışında ölü yatırım.

porsux

12.4.2021 22:37:45

0
Keşke pistlerde geçmeyen ama festival havası falanda olmayan gerçekçi hissettiren sürüş deneyimi olan ciddi bir yarış oyunu yapılsa. bu dediklerim gibi olan var mı bildiğiniz?

BSC Misafiri

12.4.2021 21:10:08

0
Test Drive Unlimited 2 nin Forza Horizon serisine yol gösterdiğini düşünüyorum. TDU 2 nin yapmak isteyipte yapamadığı ve güzel yaptığı şeylerin çoğunu şuan forza horizon 4 te rahatlıkla görebilirsiniz. Hız kameraları, manzara keşfi, unutulmuş garajlardaki eski araçlar, sürücü kıyafetleri değiştirme ve tdu daki casino olayını değiştirip, festival alanına çevirdiler. Buna çok sayıda daha örnek gösterilebilir. Test Drive Unlimited Solar Crown dan pek beklentim yok, çünkü Nacon un yaptığı oyunlar genelde vasat oluyor ama genede takipteyim :)

BSC Misafiri

12.4.2021 21:02:52

+2
Forza 4 ayarında az Crew 2 soslu aşırı kasmayan güzel bir TDU iyi gider de pek umudum yok.

Punisher155

12.4.2021 20:30:10

0
Bence TDU Forza karşısında ezilebilir her yarış oyunu gibi ama Forza dışındaki oyunları sollayabilirler. Bunun haricinde NFS serisinin bu kadar bitip hiç toparlanamaması canımızı acıtmaya devam ediyor. NFS Heat bi umut demiştim gece yarışları falan ama o da gol değilmiş.

aterikasedi

12.4.2021 20:08:34

0
Valla özlemiştik.Gerçi forza horizon ,crew gibi dişli rakipleri varken ne derece başarılı olabilir bilinmez fakat onlar yokken TD Unlimited vardı.Kendilerine has birşeyler yapmışlardır umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited Solar Crown
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız