Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited 2'nin Harita Görünümü


     Dün yayınlanan ilk oyun içi ekran görüntüleri ile uzun süren sessizliğini bozan Test Drive Unlimited 2'den yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
 
    İspanya'nın dünyaca ünlü turistik adası Ibiza'da geçecek olan ve ilk Unlimited oyunundan 2.5 kat büyüklükte olacağı söylenen test Drive Unlimited 2'nin harita görünümü ortaya çıktı. Oyunun bir çok detayını veren ve bazı yeni ekran görüntülerini de paylaşan Resmi Xbox 360 dergisi, oyunun harita görünümünü oyuncuları ile paylaştı.
 
     Dergiye konuşan Eden Stüsyosu yönetmeni David Nadal, oyunda dağlar, göller ve uçurumlar gibi adanın tüm görselliğini sunulacağını belirtti ve bu gibi etkenlerden dolayı şehirler yerine bir adanın oyun için daha uygun olduğunu sözlerine ekledi.
 
     İlgili dergi taramasını aşağıdan görebileceğiniz Test Drive Unlimited 2'nin yayınlanan ekran görüntüleri ve dergi taramalarına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak yarış atari pc ps3 xbox 360 Test Drive Unlimited 2
Kevin Butler Tekrar Sahnede Halo: Reach Çıkışını 3 Farklı Sürümle Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited 2
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız