Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Teruyuki Toriyama, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan Ayrıldı

 
Demon's Souls remake, Bloodborne ve Soul Sacrifice üzerinde yapımcı olarak çalışmış Teruyuki Toriyama, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılışını duyurdu.
 
Teruyuki Toriyama, Aralık ayının sonunda Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Japan Studio'dan ayrılacağını belirtti ve Japan Studio'yu destekleyen tüm kullanıcılara teşekkür etti. Yeni şirketinde yeni oyun IP'leri geliştirmeye devam edecek.
 
Geçtiğimiz ay da Silent Hill'in yaratıcısı Keiichiro Toyama, The Last Guardian'ın yapımcısı Kazunobu Sato ve Gravity Rush'ın baş oyun tasarımcısı Junya Okura, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılarak Bokeh Game Studio'yu kurdu ve korku temalı bir aksiyon macera oyunu yapıyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Psychonauts 2'nin Yapımı Tamamlanmaya Yaklaştı Elite Invitational Valorant Turnuvasında Çeyrek Final Karşılaşmaları Oynandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-02177D6B6

26.12.2020 13:55:46

0
Shadow of Colossus, LocoRoco, Patapon gibi çok sevdiğim oyunları yaptılar. Tekrardan yeni IP geliştirirlerse en iyi Sony stüdyolarından biri olacağını düşünüyorum.

TheNewAtilla

26.12.2020 10:09:34

0
Ms toplar belki bunları

BSC Misafiri

24.12.2020 18:42:04

0
Yönetim istifa yönetim istifa

SOLID SNAKE

24.12.2020 17:22:48

+2
Eğri oturup doğru konuşalım, Sony Japan Stüdyosu yıllardır çok pasif kaldı bu bir gerçek. SONY'nin Avrupa ve Amerika da ki stüdyoları daha aktif çalışıyorlar, Sony Japan Studio ise bu uzun dönem içerisinde genelde yardımcı stüdyo pozisyonuna büründü. 3. Parti Stüdyoların PS özel oyunlarında yardım veya yapımcılık gibi pozisyonlarda bile iş ettiler. Demek ki buradaki isim yapmış Japon Geliştiriciler kendi yeteneklerini kullanabilecekleri yeni bir oyun yapma fırsatı onlara doğmadığı için sıkıldılar ve kendi stüdyolarını açtılar ayrıldılar. Yani SONY'nin tekrardan Sony Japan Studio'u eskisi gibi yardımcı stüdyo pozisyonundan, Üreten stüdyo pozisyonuna getirmesi lazım. Kim bilir belkide Konami ile Silent Hill anlaşması olmadı ve SONY'de Sony Japan Studio'da bulunan tecrübeli eski silent hill vb çalışanları da stüdyodan ayrılma kararı aldı. Ama bu ayrılıklardan sonra bir Revizyona girecektir Sony Japan Studio.

BSC Misafiri

24.12.2020 12:27:58

+8
Sony Japon stüdyoları gün geçtikçe daha fazla önemli kişisini kaybediyor. Ya çok abartıyorsunuz diyen var. Sormak lazım neden hepsi şu sıralar ayrılıyor. Kendi stüdyolarını kurmalarının ya da başka stüdyolara geçmelerinin bir sebebi olmalı. Daha önce haber vardı Sony japon stüdyolarını pek önemsemiyor şeklinde, baya gerçek anlaşılan. Yapılmak istenen oyunlara bütçe vermiyor ya da projeleri kabul etmiyor olabilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız