Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet'in Yeni Fragmanı Çok Yakında Yayınlanacak

 
Son zamanların en başarılı yönetmenlerinden biri olarak gösterilen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in ikinci fragmanı çok yakında yayınlanacak.
 
Tenet'in ilk fragmanı Ocak ayında yayınlanmıştı ve bu zamana kadar başka herhangi bir fragman görmemiştik. Bu yılın oldukça merak edilen filmlerinden biri olan Tenet'in ikinci fragmanı birkaç hafta içinde yayınlanacak. Tam bir tarih ne yazık ki bilinmiyor, ancak filmin ertelenme durumu da iptal olunca reklam çalışmalarına başladıklarını söyleyebiliriz. Bu durumda filmin fragmanı haftaya büyük ihtimalle yayınlanacaktır.
 
Tenet, 17 Temmuz'da New York ve Los Angeles'taki sinemaların tümü açık olursa vizyona girecek. Aksi bir durumda ertelenecek. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington ve Robert Pattinson gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson
Haftalık Dizi ve Film Önerisi 07: Daniel Sloss: Live Shows - Between Two Ferns: The Movie The Continental Dizisi, John Wick'teki Karakterlerin Geçmişini Anlatacak

HayvanGenli

15.5.2020 23:34:27

0
Bu senenin en merakla bekledigim filmi. Sartlarin elverlisli oldugu zamanlar gelirse IMAX bizi bekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız