Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Temmuz Ayında PlayStation Plus'tan Ayrılacak Oyunlar Belli Oldu

 
 
Yenilenmiş PlayStation Plus abonelik hizmeti oyunculara 700'den fazla bir oyun kütüphanesini sunuyor. Oyuncular, 3 farklı abonelik seçeneklerinden birini satın alarak kütüphaneye ve belirli oyunlara erişim sağlayabiliyor. PlayStation Plus hizmetine her ay düzenli olarak yeni oyunlar ekleniyor ve bir yandan da ayrılıyor.
 
Evil Genius 2: World Domination, geçtiğimiz süreçte PS Plus hizmetinden ayrılmıştı. Şimdi ise Temmuz ayı içerisinde platformdan ayrılacak oyunlar belli oldu. Playstation Store'a gör  hem Shadow Warrior 3 hem de Syberia, Temmuz ayında PlayStation Plus Essential ve Premium aboneliğinden ayrılacak. Aboneler, Shadow Warrior 3'ü 5 Temmuz'a, Syberia oyununu ise 19 Temmuz'a kadar oynayabilecek.
 
 
 
Öte yandan geçtiğimiz gün Sony, PlayStation Plus Essential aboneleri için 5 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Temmuz ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı. Oyunlar arasında Arcadegeddon, Crash Bandicoot 4 ve The Dark Pictures Anthology: Man of Medan yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için Yeni DLC Duyuruldu Cory Barlog: God of War Ragnarök Bu Yıl Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.6.2022 22:15:38

0
Shadow Warrior 3 EFSANE bir oyun.

BSC Misafiri

30.6.2022 13:21:28

0
sw3 ü denemeyi düşünüyordum kötü oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız