Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'ın Oyunları GOG'dan Kaldırılıyor

 
GOG forumu üzerinden yapılan duyuruya göre, Telltale Games'in GOG mağazasındaki mevcut oyunları 27 Mayıs'ta satıştan kaldırılacak.

Kaldırılacak oyunlar: The Wolf Among Us, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Batman: The Enemy Within, Tales from the Borderlands, Sam & Max ve Puzzle Agent. Kaldırılmadan önce satın alan GOG kullanıcılarının oyunları kütüphanede kalmaya devam edecek.

Telltale Games'in en popüler serisi The Walking Dead Kasım 2018'de GOG ve diğer dijital mağazalardan kaldırıldı. Jurassic Park, Monkey Island ve Back to the Future gibi Telltale Games'in diğer oyunları da aynı zamanda PC'deki dijital mağazalardan kaldırıldı. The Walking Dead final sezonu özel anlaşma sebebiyle sadece Epic Games Store üzerinde satışa sunuldu.

2004'te kurulan video oyun geliştiricisi Telltale Games 2018'in sonlarında kapandığını açıkladı. Geliştirmekte olduğu oyunlarını iptal etti ve yarıda kalan The Walking Dead final sezonunu tamamlamak için Skybound Games ile anlaştı ve oyunun son bölümü de 26 Mart'ta çıktı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon
Electronic Arts Frostbite Motorunun Yeni Saç Teknolojisini Gösterdi Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order X-Men Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.5.2019 13:10:49

0
Valla yalan yok Back to the Future oyunlarını ayıla bayıla defalarca bitirdim. Başka oyunları pek ilgimi çekmemişti ama keşke kapanmasaydı tabii...

BSC Misafiri

24.5.2019 10:49:10

0
Kaldırsınlar zaten Wolf Among Us devamı gelmeyecek kesinleşti. O kadar dandik ilerliyordu ki son sezon WD aldığım halde oynamıyorum, Back to the Future için üzülürsem üzülürüm hepsi bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız