Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Serisi The Expanse için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
IGN Fan Fest 2023 etkinliğinin bir parçası olarak The Expanse: A Telltale Series için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. The Expanse bilim kurgu temalı hikaye odaklı macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunun bu yıl çıkması bekleniyor.
 
The Expanse, seçimli bir yapıyı bizlere sunacak
 
 
 
Telltale serisinin klasik yapısını bizlere sunacak olan The Expanse, Deck Nine ekibi tarafından geliştiriliyor. Bu yapım içerisinde yine daha önce aşina olduğumuz önemli seçimler, çözmemiz gereken bulmacalar ve daha fazlası yer alacak. 
 
Bu yıl içerisinde çıkması planlanan oyunun yeni oynanış fragmanında, oyun içerisinde yer alan karakterlerden bazıları, çeşitli uzay atmosferi, karakterler arası diyaloglar, oynanış sekansları, ara sahneler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Öte yandan 2018 yılında iflasını duyuran Telltale stüdyosu, 2019 yılında LCG Entertainment tarafından satın alındı. Bu şekilde varlığını sürdürmeye devam eden stüdyo içerisinde yer alan çalışanların yarısı eski Telltale üyesi.
 
Bu yeni Telltale oyunu Life is Strange: True Colors'ın arkasındaki stüdyo Deck Nine tarafından geliştiriliyor. Deck Nine ve Telltale iş birliği kapsamında geliştirilen bu yapımda iki stüdyonun imzası bulunuyor.
 
The Expanse oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4 The Expanse: A Telltale Series
Returnal PC İnceleme Puanları Crytek Tarafından Geliştirilen Hunt Showdown Artık 5 Yaşında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız