Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games ve Marvel Yeni Bir Oyun için Bir Araya Geliyor!

         Telltale Games bugüne kadar, The Walking Dead, Game of Thrones ve Minecraft gibi serilerle anlaşma yaparak karşımıza çıktı. Firma bu kez de Marvel ile anlaştığını duyurdu.
 
         Marvel ve Telltale Games ortaklığıyla ortaya konulacak ilk oyun 2017 yılında oyuncuların beğenisine sunulacak. Şimdilik oyunda hangi Marvel karakterlerinin kullanılacağı hakkında herhangi bir detay bulunmuyor. Marvel'ın yapımcı yönetmeni Bill Roseman, Polygon'a yaptığı konuşmada bu oyunun Marvel'ın havasına uygun olacağını dile getirirken oyunun görsellerinin göz dolduracağını vurguladı.
 
        Bakalım Telltale Games, Marvel evreninde nasıl bir oyun sunacak? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz Minecraft: story mode minecraft telltale mojang pc xbox one xbox 360 playstation 3 playstation 4 mobil ios android açık dünya voxel
Resident Evil HD Remastered'ın Satışları 1 Milyonu Geçti 13. Cuma Serisinden Jason, Mayıs 5'de Mortal Kombat X'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.P.E.C.I.A.L.

27.8.2015 13:06:30

0
GoT rezaletinden sonra gözüme gözükmesinler. TWD 2. sezonu bitirdiğimde affedebilirim ama o rezalet unutulmaz. Artık geleneksel tarza geçmedikleri her dakika antipatim artıyor çünkü tarz ayağına zekamızın içine tükürüyorlar. Fazla sayıda oyun yapmaları kalitelerini çoktan etkiledi, GoT bunun bir örneği. Adamların el atmadığı franchise yok, azıcık orijinal şeyler yapın. Geleneksel tarza geçseler ne bin tane oyun yapmaları gerekir ne o saçmalıkları. Neden bu tarzda inat ettiklerini hala anlamış değilim, tamam bir süre işe yaradı ve bazı oyunlarda gene o tarzı koruyabilirsiniz ama kazandığınız paralarla şimdi istediklerinizi yapabilirsiniz. Mesela GoT Witcher gibi bir RPG olsaydı o facia yaşanmayabilirdi. Ellerinde o kadar yazar var ama bir RPG yapmaya korkuyorlar. Programcı her yerden bulunur ama yazarın iyisi bulunmaz.

fazliboz

24.4.2015 17:38:03

0
büyük ihtimalle agents of shield dizisiyle ilgilidir veya shieldla ilgili yeni birşeyler onun dışında süperkahramanlarla ne yapılabilirki hikaye tabanlı bir oyun için

BSC Misafiri

24.4.2015 16:19:27

+1
Sağlam grafikli bir Teltale oyununu kim istemez?

Xan'ela

24.4.2015 13:31:40

+3
Telltale çok fazla seri çıkarmaya başladı umarım kaliteyi bozmazlar.The Walking Dead 3.sezonu bekliyoruz hala

BSC Misafiri

24.4.2015 11:31:06

+1
Bir Civil War oyunu harika olur. Kimin iyi kimin kötü olduğunun belli olmadığı bir kaos ortamında çaylak bir süper kahraman olarak oynamak.

Guest-BB2CECC18

24.4.2015 11:08:26

0
En popüleri hangisisyse onu yaparlar.Spiderman , ironman gibi.Spiderman iyi gider bunların grafik anlayışına.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Story Mode ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız