Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games Oyunları %50 İndirimle Steam'de Satışta

 
The Wolf  Among Us, Game of Thrones, Tales from the Borderlands ve The Walking Dead gibi serilerin yaratıcısı olan Telltale Games bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda kapatılmıştı. Ardından LCG Entertainment, Telltale Games'e ait tüm varlıkları, teknolojileri ve fikri mülkiyet haklarını satın aldıklarını ve bundan sonra Telltale Games adıyla operasyonlarını yürüteceklerini duyurmuştu. Telltale Games'in kapatılmasından sonra firmaya ait tüm oyunlar oyun satın alma platformlarından kaldırmıştı ve LCG Entertainment sayesinde geri döndükten sonra eski oyunların tekrar satın alınabileceğini duyurmuştu.
 
Telltale Games'e ait oyunlar geçtiğimiz gün itibariyle tekrar satın almaya açıldı. Steam, PlayStation Store ve Xbox'un mağazasında oyunlar inidirimle birlikte satılıyor.
 
Telltale Games'in oyunları şu anda Steam'de % 50 indirim ile ulaşılabilir durumda. The Wolf  Among Us, Game of Thrones, Tales from the Borderlands ve The Walking Dead gibi firmanın en başarılı oyunları indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot telltale games steam The Wolf Among Us Game of Thrones Tales from the Borderlands The Walking Dead
The Surge 2'den Yeni Fragman: "You Are What You Kill" Spider-Man'in Kostümlerini Tanıtan Mükemmel Bir Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız