Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TellTale’'in Fables'ının İsmi Farklı Olacak


     The Walking Dead serisiyle mükemmel bir başarı yakalayan TellTale Games'in sıradaki projelerinden bir tanesi DC Comics'in ünlü Fables serisi olacak. Fables'ı oyun dünyasına kazandıracak olan Telltale buna rağmen farklı bir isim kullanacağını söylüyor. Telltale patronu Dan Connors'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:

     "Fables adını kullanmayacağız. Projemiz bu markayı temel alıyor, ama farklı bir isim kullanacağız. Bunun duyurusunu henüz yapmadık."

     "Projeyi hala şekillendirme aşamasındayız. İnsanların projemizin DC Comics ve Bill'in çalışmalarıyla ve Fables'le ilgili herşeyle bağlantılı olduğu konusunda emin olmalarını istiyoruz. Bu hassas bir konu; ama oyunumuz Fables adını kullanmayacak."
 
    The Walking Dead'ten sonra oyuncuların Telltale Games'e olan güvenleri bir hayli fazla. O nedenle Fables adının kullanılmaması çok sorun yaratayacak gibi görünüyor. Aşağıda Fables'ın bir sayısından görseli bulabilirsiniz. Oldukça ilginç çizimler gerçekten de.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Comics Fables Telltale Games Adventure Game
Steam'de Resident Evil 6 Ön-Alımına Hediyeler 500 Dolarlık Ryu Büstü Oldukça Kaliteli Görünüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız