Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Tag Tournament 2'nin Yeni Karakteri "JC"

Yeni karakterimiz JC, King veya Armor King ile iyi bir takım oluşturabilir

    Tekken Tag Tournament 2'nin geçen yıl yayınlanan bir videosunda karşımıza çıkan maskeli kadın güreşçinin adı belli oldu. Famitsu'daki bilgilere göre bu karakterimizin adı "JC"
 
    Japonca'da yabancı kökenli sözcükleri yazmak için kullanılan alfabe Katakana'da adının çevirisi "JC" olarak yazılan maskeli kadın güreşçimiz oldukça atletik olacak. Sanırım King ve Armor King gibi karakterlerle de iyi bir takım olabilir.
 
     Famitsu aynı zamanda 6 karakteri daha Tag Tournament 2 için onayladı. Bu karakterler: Heihachi Mishima, Jin Kazama, Jinpachi Mishima, Asuka Kazama, Marshall Law ve Miguel.
 
     Famitsu oynanış öğeleri ile ilgili bazı bilgileri de yayınlandı. Buna göre ilk Tag oyununda olduğu gibi bu oyunda da dövüş sırasında değiştirebileceğimiz iki karakterimiz olacak. Ayrıca iki karakterin birlikte düşmanı fırlattığı hareketlere de sahip olacağız.
 
     Tekken Tag Tournament 2'nin çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı, ama oyun 2012'ye sarkarsa bu çok şaşırtıcı olmayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang tekken tekken tag tournament 2 tekken tag tournament namco bandai ps3 xbox 360
El Shaddai Japonya'da 28 Nisan'da Çıkıyor Söylenti: PSP 2, 27 Ocak'ta Duyurulacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.8.2011 14:09:10

0
bu kadın julia lan nerden bılınmıo fakedersenız sesi o haraketlerinin bazıları o izleemeside o kazandıgındaki we julia seçeneklerde yok !!!! anlayın işte onuda çozemediysenız war ya

BSC Misafiri

5.2.2011 22:12:16

0
Arkadaşlar bu kız Julia ya benziyor. Julia nın tam olarak adı Julia Chay. Baş harflerini alın, alın size JC. Mantık nasıl ama? XD

Céltics

14.1.2011 20:35:47

0
ohaa çok iyi laan :D

kazegami

13.1.2011 12:21:07

0
Benim de yaşım 26, tanıştığıma memnun oldum :D

BlackBeasT

12.1.2011 21:04:53

0
Hahaha...Belki bilmem hea :D Tekken için PS1 aldım zamanında ,Sayın arkadaşım daha PS1 bilmiyordu bu sözde oyuncu milleti ,onda öncede Kadıköy'de bilen bilir Fun City'de oynardım Tekkeni sözde en iyilerin KING ile jetonları arka arkaya aldırırdım :D Tekkene yeni eklenen karakterde JC;King ve ArmorKing hareketlerini yapanbilen 1 hatun olunca comboları beni yormaz sanırım ,bak şimdi bende eğlenmeye başladım :D, ortaokul bebesi sandın heral beni, yaşım 26 Sayın arkadaşım

kazegami

12.1.2011 20:12:39

0
Sayın CoolMnaiaC; yazdıklarınızla beni eğlendirmeye devam ediyorsunuz. Ben 1997 yılından beri Tekken oynuyorum (Tekken 2 zamanlarından beri, belki bilmezsiniz). Turnuvalara katılıyorum. İsteseniz youtube videolarımı ve turnuva fotolarımı paylaşabilirim. Siz daha anlatmaya devam edin ben dinliyorum :) Bu arada hata kontrolü işi de iyi fikirmiş ha :)

=lachesis=

12.1.2011 19:43:02

0
WWE güreşçisi rey mistterionun bayan ahli gibi duruyor

BlackBeasT

12.1.2011 19:31:40

0
Kazagemi;nickli arkadaşa Tekken ile Street Fighter karşılaştırmama gelince madem okudğunu beynininde algılama sorununa yol açıyorsa açıklıyım :D,Street Fighter'daki karaketelerin comboları ve özel kombolarını yapmak kolaydır.10 dakika içinde oyunda bulunan 1 çok karakterin comboları ve özel kombolarını yapabilirsin, Tekkende ise 1 karakterin combolarını yapmak 10 dak yeterli değildir (tuş zamanları ,rakibe olan uzaklığımız vs...)senin için sorun değil sati Tekkeni bütün karakterlerin her combosunu atlamadan yapıyorsun ,ben Tekkendeki o kadar karakter içinde sadece KINGle oynayabiliyorken ,tabe sen gene anlamadın farkındayım yani haberi hazırlayan arkadaşın her oyunda bulunan karakterleri tanıyıp tanımamasının 1 önemi yok buna gerekde yok... BSC savundunduğum 1 durum yok,sen ve senin gibi sadece Tekken'de ve 1 kaç karakteri tanıyıp burda ukalalık yapması...haberde yazım hataları olabilir eğer noktasına virgülüne yada harf kayması yer değiştirmesi gibi küçük hataları düzeletmek ile BSC daha kalite olucaksa haberi yayınlamadan önce kontrol için sana göndersinler gerekli düzeltmeleri yapabilirsin,Günün daha şen olsin

Queen Hentai

12.1.2011 18:34:31

0
Grafiksel gelişim olacak TAG2'de Tekken 6'ya göre. Bu yönden çok iyi. Oynanış aynı yine tabiki. Hele bi çıksında o zaman görelim. (:

BSC Misafiri

12.1.2011 15:49:56

0
Olur canım öyle ufak hatalar. Ona kalırsa benim idolüm, kitabını yüz kere bitirdiğim adamın (Kevin Mitnick) lakabının nasıl yazıldığını bilmiyorum. Emmanual goldbilmemne miydi neydi hala ezberleyemedim. Üstelik Tekken'i seven biri illaha Law'ı kullanmak, sevmek, adını bilmek mi zorunda ? Ben o Bruce Lee çakması adamdan nefret ediyorum mesela. Adının nasıl yazıldığını da bilmiyorum. Tekken 3'ten beri de Tekken'in hastasıyım. Zaten çok fazla haber paylaşıyorlar, kaynağa güvenerek karakterlerin ismini direk oradan kopyala yapıştır yapmışlardır. Hem olduğu gibi kopyala yapıştır yapsalar, makale ingilizce olmaz mıydı sence de :)

kkurtalan

12.1.2011 15:21:51

0
@Bernhard: Haber eklerken başka kaynaklardan yararlanmanız gayet normal, bununla ilgili birşey söylemedim ben. Benim söylemek istediğim bu kaynaklardan kopyala yapıştır şeklinde haber sunmanız. Marshall Law'ı "Martial Law" olarak yazmanız ya tekken karakterlerini tanımadığınızı ya da yazdığınızı okumadığınız anlamına geliyor. Ben yazdığınız haberi en azından bir kez kontrol amaçlı okumuş olacağınızı düşünerek tekken karakterlerini tanımadığınızı iddaa etmiştim ama durum daha vahimmiş. Dünyanın en büyük siteleri hata yapıyor biz de hata yaparız siz de bunları anlayışla karşılamak zorundasınız diyorsanız eğer diyebileceğim bir şey yok. @CoolMnaiaC E zaten yabanci sitelerden yazım hatalarına kadar aynısı kopyala yapıştır yapılacaksa o sitelerde gezmemle burada gezmem arasında çok bir fark olmayacağı kanaatindeyim.

kazegami

12.1.2011 15:05:13

0
@CoolMnaiaC Sağol ya, sen olmasan BSC'yi kim savunacaktı. Günde 6-7 tane yabancı kaynaklı site takip ediyorum. Burası da takip ettiğim ve sevdiğim bir site ama böyle hatalar oluyor. Bunları görmezden gelmek yerine hemen bildirdiğimizde sitenin daha da güzelleşeceğinin kanaatindeyim. Bu arada Tekken ile SF'ı neden karşılaştırdın hiç ama hiç anlamadım. Tam tersi günüm şenlendi :)

BlackBeasT

12.1.2011 14:32:06

0
Bizim insanımıza iyilik yaramaz 2 tane örnek yukarıda yorumlarda mevcut,BSC kapatın bütün nette yabancı kaynaklı oyun haber sitelerini gezsinler.Tekken dediğin oyunda 50 yakın karakter var bu karakterlerin combo ve oynanış stilleri Street Fighter gibi saLLa pati değil hepsini tanımak ve oynamakda kolay değil

kazegami

12.1.2011 13:49:29

0
Bu arada dövüş oyunu yapımcıları şu maskeli güreşçi sevdasından bir vazgeçemediler gitti. Daha orijinal fikirleri kalmadı herhalde.

Bernhard

12.1.2011 13:43:13

0
kkurtalan; haberin altındaki kaynağımızı görmedin sanırım. Eurogamer'da bizim gibi Andriasang adlı siteden almış. Karakterlerin adını kopyala yapıştır yapıyoruz evet. Eurogamer da aynı yerden kopyalayıp yapıştırmış. Ne var bunda? Karakterlerin adının doğru yazılıp yazılmadığın dikkat etmedim. Bu karakterleri tanımadığım anlamına mı geliyor? eleştiri yaparken ölçülü yapınız lütfen. Siteye her gün 40 civarında haber giriyoruz, bu tür hataların olmasını da anlayışla karşılasanız nasıl olur? Dünyanın en büyük sitelerinde bile hatalar olabiliyor.

kkurtalan

12.1.2011 13:22:30

0
Eurogamers sitesinden alıntı : "Little is known about TTT2. A younger Heihachi Mishima features, as does Jin Kazama, Jinpachi Mishima, Aauka Kazama, Martial Law and Miguel. " Gerçekten yazım hataları aynen kazegami'nin dediği gibi yapılmış. Bölümsonucanavarı'na copy+paste haber yapmak yakışmıyor, en azından tekken ile ilgili haber yapan birisinin tekken karakterlerini tanımasını beklerdim.

Bernhard

12.1.2011 13:18:03

0
Uyarınız için teşekkürler. İsim hatalarını düzelttik. Kaynağımızdan doğrudan alınca yanlış olarak aktarmışız. Famitsu'nun da bu karakterleri duyurduğunu değil, onayladığını belirttik haberimizde.

kazegami

12.1.2011 13:06:27

0
Düzeltme: Asuka Kazama, Marshall Law. Eurogamer sitesindeki yazım hatalarının aynısını yapmışsınız :) Ayrıca JC dışındaki bu karakterleri Famitsu duyurmadı Harada zaten ilk yayınladığı videolarda ve tweetlerde paylaşmıştı.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Tag Tournament 2
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız