Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Tag Tournament 2'de Her Karaktere 30 Eşya

Alnınızda bir çekiçle rakibinize vurduğunuzu düşünün. Sonuç ne olurdu acaba?

       Famitsu dergisinin yeni sayısında Tekken Tag Tournament 2'nin karakter özelleştirme seçenekleri üzerinde duruldu ve daha önceki Tekken oyunlarından çok daha ayrıntılı bir yapımın bizi beklendiği belirtildi.
 
       Dergide yer alan bilgilere göre karakterimizin kostümleri, saç şekilleri ve sahip olacakları eşyaları belirleme olanacağımız olacak. Belli mekanlarda kostümlerin değişebileceğini söyleyen dergi, saç şeklimizi de çok ayrıntılı biçimde değiştirebileceğimizi söylüyor.
 
       Oyunun önceki ekran görüntülerinde gördüğümüz eşyaların (beyzbol sopası, çekiç gibi) sayısı ise bir hayli fazla olacak. Her karakterin 30 civarında eşyası olduğu söyleniyor. Tabi bunların hepsi doğrudan saldırı amaçlı olmayacak.
 
      Özel saldırılar da düzenleyebileceğimiz bu eşyalar oyun için büyük önem arz edecek gibi görünüyor. Örneğin, King belli bir kemer taktığında, ona özel belli bir yeteneği olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang tekken tekken tag tournament 2 tekken tag tournament namco bandai ps3 xbox 360
Telltale: iPad 2'ye Uygun Oyunlar Yapmak İstiyoruz Ueda: "Ico ve SoTC Yeterince İyi Değildi"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Tag Tournament 2
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız